martka pisze:.... postanowiłam już nie być DT....
Aha.
Zmień numer telefonu, bo raczej nie dasz rady. Zawsze cię trafią.
bounty124 pisze:....
Wiocha.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:.... postanowiłam już nie być DT....
bounty124 pisze:....
turkawka pisze:Właśnie, pewnie, że zaglądamy, tylko nie zawsze się odzywamy :]
Eddzia pisze:Amika6 pisze:Mam tylko pytanie: czy znasz konkretne wyniki rozliczenia zbiórki na operację przepukliny u Mysi Budowlanki, bo może tam tkwią jakieś rezerwy, które można by wykorzystać dla kotusi.
I nie chodzi mi tu o lakoniczne stwierdzenie fundacji, żeby się już nie martwić bo faktura już uregulowana. Jak wiesz jestem starą księgową i tylko cyfry do mnie przemawiają.
Jeśli takie dane masz to bardzo o nie proszę, jeśli nie, to masz wszelkie prawo dostać je od fundacji.
Proszę bardzo wpłaty na Mysię -Budowlankę :
M.D. 30złbazarek Amanda_0net
A.N. 30zł
A.M. 100złFundacja Chatul
W.7. 100zł
K.k. 50zł
razem 310 zł
faktura w wysokości 800 - 310 zł daje nam debet w wysokości 490zł
debet wzięliśmy na siebie dlatego lakoniczne sformuowanie, żeby dalej się o to nie martwić
280zł uzbieraliśmy sami na Bazyliadzie http://www.kociezycie.pl/?action=strona&site=173i 100zł z puszki naszej Fundacji, która stoi w hali targowej - ogólnie na wszystkie potrzebujące koty
(resztę do tego długu i innych uregulowaliśmy za cegiełki - myszki z targów zoobotanica )
Martka została poinormowana o rozliczeniu ustnie, że się tak wyrażę.
martka pisze:Nie, nie miała, pytałm o to wczoraj weta czy cos trzeba robic, ale stwierdził, że nie trzeba.
Broszka pisze:martka pisze:Nie, nie miała, pytałm o to wczoraj weta czy cos trzeba robic, ale stwierdził, że nie trzeba.
po takiej ciężkiej operacji nie trzeba badań kontrolnych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Blue, kasiek1510 i 104 gości