Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
martka pisze:A skąd jest ten prof.?
martka pisze:Bardzo proszę o pomoc![]()
W sierpniu na koty wydałam ponad 700zł., nie jestem w stanie sama pokryc kosztów tej operacji, zrobię na kreskę, ale będzie dług.
martka pisze:Nikt?
Martka jeśli zdecydujesz się na operację ja Ci pomogę.patinette78 pisze:Wlasbie znalazlam artykul o ubytkach podniebienia u psow i kotow, to sie da operowac; choc to rzadkie schorzenie; robi sie to mniej wiecej tak, jak pisala Amanli.
Marta, masz plyte ze wczorajszym badaniem? Mozna by pokazac ja roznym chirurgom, najpierw bez targania ze soba malej..
Aaaa, wystarczy wpisac w google "ubytki podniebienia psow i kotow" i wyskoczy ten artykul, on jest do pobrania w pdf.
martka pisze:A skąd jest ten prof.?
najpierw pisz do prof. o opinię i rady, a potem przyjdzie czas na martwienie się o pomoc u jakiegoś miejscowego kociarzamartka pisze:Gdybym napisała na maila do prof. Galnta, jest mail na stronie lecznicy, czy jest ktos w Warszawie, kto by był w stanie pomóc?
Cholera...![]()
Amika6 pisze:martka pisze:Mam tylko pytanie: czy znasz konkretne wyniki rozliczenia zbiórki na operację przepukliny u Mysi Budowlanki, bo może tam tkwią jakieś rezerwy, które można by wykorzystać dla kotusi.
I nie chodzi mi tu o lakoniczne stwierdzenie fundacji, żeby się już nie martwić bo faktura już uregulowana. Jak wiesz jestem starą księgową i tylko cyfry do mnie przemawiają.
Jeśli takie dane masz to bardzo o nie proszę, jeśli nie, to masz wszelkie prawo dostać je od fundacji.
[/size]
Użytkownicy przeglądający ten dział: asoio, kasiek1510, Paula05 i 53 gości