ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 06, 2011 1:10 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

izka53 pisze:Wróciłam z nowej pracy - kręgosłup pęka, palce nie chcą chodzic po klawiaturze, ramiona bolą, jutro będzie gorzej :evil: . Ale mam humor, nadżwigałam się tych paskudnych figurek / ze 4 tony padły 8O /, ale podejście optymistyczne, tam zupełnie inna atmosfera jest :D Jutro znów pobudka 3 45 :evil: , dziś ciśnienie gwałtownie spada, w dzień było strasznie gorąco. teraz pochmurno, 23 st i tak mi sie spac chce, ze strach :oops:
Spodnie sobie do pracy wzięłam , wygodne, na gumce, z kieszeniami - i co 8O całe w mące / a one czarne / :evil: , na jutro trza coś innego znależć :mrgreen:

izka53,pozdrawiam bez jojczenia :lol:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto wrz 06, 2011 7:05 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Pięknoty :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Wto wrz 06, 2011 7:54 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Witam cioteczki :D !
Ja tak tylko na chwilę, przepraszam, kiepskawo sie czuję dzisiaj :? .
Oczy mnie bolą jak diabli i słabiutko mi trochę.
Obiecuję, że jutro posiedzę dłużej...
Maryniu, dziękuję :1luvu: .
Dziś dotarł aparat i korale, więc kokocha ma swoją bransoletkę.
Jak chce, niech pw pisze z namiarami :mrgreen: .
Ametystów dalej nie ma...
Marysiu, pomyliłaś się ale nie w numerze bloku, tylko mieszkania, nie 64 tylko 63 :mrgreen: .
Ale aparat dotarł dzięki przytomności pani listonosz :mrgreen: .
Teraz go tylko rozkminię i już :mrgreen: .

HUrrA HuRRRAAA!!!!! Ale fajnie :) lalalalalalalalla fajna wiadomość na początek dnia :)
A zdjęcia Punia i Zośki śliczne :)
Pozdrawiam słonecznie zza już nie tak ponurego biurka :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Wto wrz 06, 2011 8:05 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kokocha pisze:
vip0 pisze:Witam cioteczki :D !
Ja tak tylko na chwilę, przepraszam, kiepskawo sie czuję dzisiaj :? .
Oczy mnie bolą jak diabli i słabiutko mi trochę.
Obiecuję, że jutro posiedzę dłużej...
Maryniu, dziękuję :1luvu: .
Dziś dotarł aparat i korale, więc kokocha ma swoją bransoletkę.
Jak chce, niech pw pisze z namiarami :mrgreen: .
Ametystów dalej nie ma...
Marysiu, pomyliłaś się ale nie w numerze bloku, tylko mieszkania, nie 64 tylko 63 :mrgreen: .
Ale aparat dotarł dzięki przytomności pani listonosz :mrgreen: .
Teraz go tylko rozkminię i już :mrgreen: .

HUrrA HuRRRAAA!!!!! Ale fajnie :) lalalalalalalalla fajna wiadomość na początek dnia :)
A zdjęcia Punia i Zośki śliczne :)
Pozdrawiam słonecznie zza już nie tak ponurego biurka :)

Ty jesteś, Zosia, niemożliwa :ryk: :ryk: :ryk: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto wrz 06, 2011 8:09 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Wszystkie jesteśmy niemożliwe, wyjatkowe i w ogóle :)
Obrazek

kokocha

Od: Pon maja 23, 2011 9:06

Post » Wto wrz 06, 2011 8:11 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kokocha pisze:Wszystkie jesteśmy niemożliwe, wyjatkowe i w ogóle :)

Ale Zosie czy tak ogólnie wszystkie?
Niech pw pisze, bo nie wiem, dzie to słać :D .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 8:26 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Cześć Słonka! :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 06, 2011 8:29 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Witamy! :D
Jak sie miewa Misio? :1luvu:

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 8:31 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Zaglądam od rana, może się trochę zrelaksuję, wszak to wątek relaksacyjny. :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto wrz 06, 2011 8:33 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Się relaksuj do woli, bardzo proszę :D .
Dyskusja na temat zależności wielkości cycków od dużej ilości jedzenia niestety na wątku Erin :ryk: .

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 8:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Misio chyba dobrze, jeszcze go dziś nie było.
Zaraz mu napełnię miseczkę, może go to zwabi.

Erin

Post » Wto wrz 06, 2011 8:40 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Erin pisze:Misio chyba dobrze, jeszcze go dziś nie było.
Zaraz mu napełnię miseczkę, może go to zwabi.

Jak pozwoli, to go tam miźnij od cioteczki :mrgreen: ... :1luvu:

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 8:49 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Oj, co to, to nie - miznąć to ja go mogę co najwyżej aparatem ... i to też jak będzie miał humor 8)

Erin

Post » Wto wrz 06, 2011 8:52 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Się teraz oddalę...będę trząść pocztą :D .
A wyżyję się za wszystkie czasy, a co :!:
Listonosze to leniwi niektórzy okrutnie, stwierdzą na parterze, że napewno mnie nie ma, wrzucą awizo, i zadowoleni :evil: .
Wczoraj to w szoku byłam, jak ta pani listonosz mi przesyłkę do drzwi dostarczyła 8O .
Porządna jakaś kobita :mrgreen: .

Erin- no to aparatem :ok:
Model bardzo wdzięczny :1luvu: .

vip

Post » Wto wrz 06, 2011 9:05 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

U mnie też tak często jest z pocztą.

Misia spróbuję sfocić.

Erin

[poprzednia][następna]