koteczka do adopcji

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 05, 2011 12:04 koteczka do adopcji

Dzień dobry,

piękna rozbrykana młoda (ok. 4 m-ce) dama szuka kochającego, odpowiedzialnego DS.

Kocia jest radosna, miziasta, towarzyska, gadatliwa. Uwielbia gonitwy za szeleszczącym papierkiem i myszką na sznureczku (i nie tylko). Wszystko ją interesuje; wszędzie próbuje się dostać - taki typ eksplorera i zdobywcy  nie przepuści żadnej okazji by zwiedzić klatkę schodową (słyszy najmniejsze naciśnięcie klamki), uwielbia towarzyszyć mi w kuchni - kontroluje wtedy jakość produktów (organoleptycznie  )

Klara to żywe sreberko (nie chodzi tylko biega), przekochane (popatrzcie w te prześliczne oczka) o jedwabistym futerku – jak włączy opcję „mruczenie” cała aż wibruje z zadowolenia.

Jest oswojona z innymi kotami, dobrze się z nimi czuje (czego nie można powiedzieć o rezydentach, którzy są zamęczani zaczepkami maleńkiej), oczywiście kuwetkowa. Je głównie chrupki, nie gardzi mokrym, kocha mleko (niekoniecznie kocie).

Koteczka jest odrobaczona i zaszczepiona (książeczka zdrowia) – zupełnie zdrowa.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Fragile

Od: Pon maja 30, 2011 12:30

Post » Pon wrz 05, 2011 19:13 Re: koteczka do adopcji

skąd jest kotek?, dlaczego jest do adopcji?
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto wrz 06, 2011 8:40 Re: koteczka do adopcji

hej, więłam kotkę na tymczas od jednej z kocich karmicielek - mam małe mieszkanie i 3 rezydentów :kotek:
dopóki kicia nie znajdzie dobrego DS ma u nas swoje miejsce

kocia jest Warszawianką :)
Obrazek

Fragile

Od: Pon maja 30, 2011 12:30