Nie było wczoraj emisji reportażu o moich tymczasach w telewizji internetowej '' Tawizja '' i nie wiadomo kiedy będzie bo mają awarie ( rozmawiałam z osoba z tejże telewizji ) ale będę miała płytkę i będzie można zdjęcia wykorzystać ....
Była dziś pani która jest zainteresowana Ninką i jak na razie wygląda ze to ten domek I wstrzymujemy się z ogłoszeniami .... Następne spotkane mamy w czwartek
Słodzinka kochana a to umaszczenie takie urocze i ta mordka przecudna do schrupania po prostu
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Super, że słodzinka ma swój własny domek zasługuje na najlepszy
_________________________________________________________ Kajko, Kokos(z), Kilek oraz Kazio (Aslan) - czyli pingwin, krówka, tygrys i duże lwiątko pod jednym dachem
Kurcze po czyszczeniu kompa mam problem ze ściągnięciem fotek z maila. Albo mi wskakują jako miniaturki, albo jako linki do mojej poczty Chyba czegoś nie mam zainstalowanego Jutro porozmawiam z informatykiem