Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Basia_D pisze:Powiem tylko tyle, kto nie byl niech zaluje
Anka_z_pasją pisze:Póki co Wrocław, ale za to z wygodniejszym noclegiemi pełną lodówką
Anka_z_pasją pisze:I jeszcze z poczty pantoflowej: Bardzo Ważna Osoba dała zielone światło na kolejną sesję.
My również dziękujemy.Anka_z_pasją pisze:W imieniu organizatorów: BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WASZ UDZIAŁ!
Uf. Czyli możemy liczyć na kolejne zaproszenie?Anka_z_pasją pisze:Ode mnie osobiście: jesteście super
Super, czekam na szczegółyAnka_z_pasją pisze:I jeszcze z poczty pantoflowej: Bardzo Ważna Osoba dała zielone światło na kolejną sesję.
Ależ nocleg był pierwszoklaśny.Anka_z_pasją pisze:z wygodniejszym noclegiem![]()
Olivia pisze:Ależ nocleg był pierwszoklaśny.Anka_z_pasją pisze:z wygodniejszym noclegiem![]()
Pełna wygoda i dostęp do dóbr luksusowych.
Jedyne co, to koleżankę szczur dziabnął, ale sama chciała
Marcepan pisze: w miejscu noclegu są szczury, a do tego, jeśli się spuści na chwilę swoje łóżko z oczu, to zaraz się w nim ktoś zalęga, czasem nawet sporych rozmiarów... czyli - ciasno.
SyberyjskiSen pisze:Ania dziekuję za dzień hodowcy, dziękuję za nocleg i miłe towarzystwo.
Tak było super![]()
szczur nie taki zły-z łyżeczki potem jadł![]()
Co do noclegu to co tak panikujecie laski-przecie wiecie, że obiecane i zarezerwone u Gaździny na kolejną sesyję mamy![]()
Fajnie było Was wszystkich zobaczyć, chociaż, która to Geza i Basia_D nie wiem, gdzie siedziałyście?
SyberyjskiSen pisze:
Fajnie było Was wszystkich zobaczyć, chociaż, która to Geza i Basia_D nie wiem, gdzie siedziałyście?
Basia_D pisze:Geza (podejrzewam) siedziała obok Marzenki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: s.werka.s.s, SMK1 i 8 gości