Morela80 pisze:Na konto PKDT wpłynęło 50 zł od nieocenionej Ani U. za ten bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=132241&start=15
Wielkie dzięki, Aniu
dziękujemy,
jak bedzie przelew na koncie to potwierdze
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Morela80 pisze:Na konto PKDT wpłynęło 50 zł od nieocenionej Ani U. za ten bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=132241&start=15
Wielkie dzięki, Aniu
echtom pisze:I jeszcze mały OT. Na moim podwórku zadomowił się jeż, w związku z czym mam pytanie, czy istnieje jakiekolwiek ryzyko wścieklizny dla kotów?
Poker71 pisze:Znikome. Koty rzadko tykają jeży, podobnie jak inne zwierzaki- jeże wyjątkowo nieczęsto zarażają się wścieklizną.
lalka999 pisze:Ja dzisiaj dzięki Maryjane oddałam do adopcji tego 5 letniego kocura. Niedaleko nas. Kiblowa dziewczynka zaczyna się coraz bardziej oswajać, łapana już się nie rzuca jak poparzona, mruczy przy głaskaniu. Będzie dobrze. Ale...wczoraj wieczorem było z nia wszytsko ok. Dzisiaj wieczorem katar, z oczu leci, ja w pracy, więcj jutro z rana do weta. Nie mam pojęcia co to. Siedzi sama w tej łazience...
echtom pisze:Poker71 pisze:Znikome. Koty rzadko tykają jeży, podobnie jak inne zwierzaki- jeże wyjątkowo nieczęsto zarażają się wścieklizną.
Też tak myślałam - moje obawy biorą się z tego, że jeż dobiera się do kocich misek
Betbet pisze:Masakra, że w ogóle jest hasło "sprzedam" ale czy one nie mają grzybola na pyszczkach? Może jestem przerważliwiona...
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 34528.html
Betbet pisze:Masakra, że w ogóle jest hasło "sprzedam" ale czy one nie mają grzybola na pyszczkach? Może jestem przerważliwiona...
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 34528.html
Harrusiowa pisze:Mam taką sprawę - na wtorek, 6.09 na godz. 8:00 rano (JUTRO!) jest na Stryjskiej, na nazwisko Kingi zarezerwowana sterylka z kasy miejskiej. Ponieważ klatkę łapkę będę miała dopiero dzisiaj późnym wieczorem, może mi się nie udać złapać kotki na czas. Szkoda, żeby to przepadło, więc może ktoś byłby chętny? Dam znać powiedzmy około północy czy coś złapałam czy nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 114 gości