Wstawiłabym zdjęcia całej kociej rodzinki, a tu jak na złość gdzieś mi się zapodział kabel USB od komórki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna521 pisze:Byłam też dziś na sterylce z Dominą. Okazało się, że była ciężarna![]()
joanna521 pisze:Bardzo prosimy o wsparcie w leczeniu i sterylizowaniu kotów. Mam jeszcze jeden talon na sterylkę, kotek jest jeszcze trochę (Julijaaa bardziej zorientowana ile)
joanna521 pisze:Sterylka na koszt miasta, jak się okazuje, "generuje" dodatkowe koszty, o których nie pomyślałam. Kupiłam dziś dla Dominy ubranko, żeby ochronić jej szwy, jak sobie nie porozrywa, to będzie dla następnych bezdomniaczków (25 zł), za odpchlenie mam zapłacić 20 zł.
kaja555 pisze: Co do ubranka, to koty dzikie bardzo się w nich stresują, sztywnieją i czasem nie chcą się ruszać i jeść. Zrezygnowaliśmy ostatnio z nich całkiem.
Alyaa pisze:Ale ze mnie idiotka!!!![]()
![]()
Mam w domu kaftanik dla kotów i to jeszcze świeżo prany i nie wzięłam wczoraj ze sobą
![]()
![]()
Zostałaby kasa na odrobaczenie/odpchlenie czy karmę... No debilka ze mnie ostatnia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 794 gości