PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2011 14:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Wróciłam z wakacji. Padam na ryjek. Kręci się już druga pralka a jeszcze kilka kupek szmat malowniczo zaściela mi podłogę. Koty odebrane z przechowalni całe i zdrowe. Stęskniły się za nami a my za nimi. Teraz próbuję dojść do ładu z bałaganem i pogodzić się z myślą, że jutro do pracy.
Wątpię, że uda mi się doczytać wszystko co napisałyście ale się postaram, żeby mieć choć blade pojęcie co się dzieje w Pakcie.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie wrz 04, 2011 14:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

babajaga pisze:Wróciłam z wakacji. Padam na ryjek. Kręci się już druga pralka a jeszcze kilka kupek szmat malowniczo zaściela mi podłogę. Koty odebrane z przechowalni całe i zdrowe. Stęskniły się za nami a my za nimi. Teraz próbuję dojść do ładu z bałaganem i pogodzić się z myślą, że jutro do pracy.
Wątpię, że uda mi się doczytać wszystko co napisałyście ale się postaram, żeby mieć choć blade pojęcie co się dzieje w Pakcie.

Witaj Babojagusiu :1luvu:
Syndrom przejscia z urlopu do pracy jest trudny ale taka doswiadczona Wiedzma jak Ty sobie na pewno z nim poradzi ;) Pralka tez niech troche popracuje, pewnie sie tez stesknila :)

Ja probuje ogarnac chaos w lazience i tez piore. Koty padly, pies spi... Siedzimy z TZem tacy troche padnieci i zmaltretowani choc wlasciwie nie mamy po czym tacy byc. Mnie chorobsko troche meczy i moze ta zmiana pogody tez robi swoje... A za oknem powolutku zolkna liscie na drzewach i ten widok napawa mnie radoscia bo uwielbiam jesien. Tym bardziej ze wlasnie swietuemy pieciolecie od pewnej jesieni gdy przyjechawszy na Slask zmienilam TZa na lepszy, slaski model :twisted: No i prosze, zas tu jestem ;) I zas jest jesien...

Chyba sobie kisielu zrobie. Z owocami. Co wy na to?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie wrz 04, 2011 15:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Kisiel dobra rzecz :P A z jakimi owocami :?:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Nie wrz 04, 2011 15:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Nemi pisze:Kisiel dobra rzecz :P A z jakimi owocami :?:

Przegrzebawszy szafke z przetworami znalazlam truskawki w soku i chyba w ta strone pobiegna moje kulinarne zapedy :)
Ale mi sie dzis nic nieeee chceee....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie wrz 04, 2011 15:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Babajago ja się za tobą stęskniłam co najmniej tak jak twoje koty! 8O Witaj siostro droga i jak najszybciej odkop się z roboty, bo musisz nawiedzić moją chatkę na kurzej łapce, gdyż wyglądam cię niecierpliwie jako kania dżdżu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Sol mnie się też nic nie chce :? oj żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce... :roll:

A propos zrobienia sobie czegoś do konsumpcji, to mam dzisiaj inne, mniej słodkie smaki :twisted: Tak bym coś... ale nic z tego - bez odpowiedniego towarzystwa...

"- To wódka - słabym głosem zapytała Małgorzata. Kot poczuł się dotknięty i aż podskoczył na krześle.
- Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus!"

Michaił Bułhakow; "Mistrz i Małgorzata"
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie wrz 04, 2011 19:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pomagałam siostrze odrobaczać jej koty i jestem teraz inwalida wojenna :roll: - dostałam w obie ręce i jedną stopę :evil:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie wrz 04, 2011 19:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

AniHili pisze:Pomagałam siostrze odrobaczać jej koty i jestem teraz inwalida wojenna :roll: - dostałam w obie ręce i jedną stopę :evil:

Czyżby robaki tak się broniły ? :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie wrz 04, 2011 19:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

becia_73 pisze:
AniHili pisze:Pomagałam siostrze odrobaczać jej koty i jestem teraz inwalida wojenna :roll: - dostałam w obie ręce i jedną stopę :evil:

Przy pomocy kotów. One nimi sterują 8)
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Nie wrz 04, 2011 19:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

AniHili pisze:
becia_73 pisze:

AA widzisz a to bestie przebiegłe...nono :roll: :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie wrz 04, 2011 19:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

becia_73 pisze:
AniHili pisze:
becia_73 pisze:

AA widzisz a to bestie przebiegłe...nono :roll: :wink:

Taaaa...a to dopiero 2/3 roboty :wink: :strach:
Mścisław [']21.10.2010

ObrazekObrazek

AniHili

Post » Nie wrz 04, 2011 19:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Beciu.....dukasz 8O czy inne dietowe badziewie ?

Ja muszę "po lecie" stado odrobaczyć...tyle much co one zjadły...a fuj :!:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie wrz 04, 2011 19:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Asia_Siunia pisze:Beciu.....dukasz 8O czy inne dietowe badziewie ?

Ja muszę "po lecie" stado odrobaczyć...tyle much co one zjadły...a fuj :!:

no dukam ,dziś zaczęłam..ale jeszcze nie do końca się wyedukowałam..Tylko dziwne,prawie nic nie zjadłam, na serio...i nie jestem głodna..
a czy w dukane można jeść uda kurze czy tylko cycki?
Obrazek[b]

becia_73

Post » Nie wrz 04, 2011 19:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Z tego co wiem to kuraka można, ale lepiej bez skórki upiec lub np. na parze. Zresztą ja nigdy nie dukałam-jedynie sporo czytałam :wink: ale są tu Czarownice co dukały - niech się wypowiedzą ...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Nie wrz 04, 2011 19:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Beciu, mam nadzieję, że masz zdrową wątrobę i nerki...

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Nie wrz 04, 2011 19:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Coalla pisze:Beciu, mam nadzieję, że masz zdrową wątrobę i nerki...

hmmm chyba jeszcze mam ..a co? 8O
ale ja tylko 5 kg chce zgubić to może obędzie się bez szwanku dla zdrowia :(
Obrazek[b]

becia_73

[poprzednia][następna]