Ruda rodzinka -już w Warszawie!-dziękuję!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2011 10:03 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

cały czas kciuki za powodzenie akcji :ok: :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie wrz 04, 2011 12:19 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Niezmienne! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie wrz 04, 2011 14:18 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

wszystko przygotowane na przyjęcie rodzinki.
Plany co do mamy kociąt uległy zmianie ,sterylizacja się opóźni ponieważ w lecznicy coś się panoszy ,więc dopiero po 10 września mam dzwonić .
Najważniejsze że jest dt. który ją przetrzyma.
czekam tylko na jutrzejszy kontakt co gdzie kiedy jak..
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 04, 2011 14:44 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Dorotko,jak tylko Kasia zgarnie kotki od razu dam Ci znać-trudno jednak przewidzieć jak długo bedzie trwała jazda do Warszawy.
Poznałam dzisiaj Kasię-Boże!!!-jaki cudny Człowiek-jakbym Ją 100 lat znała! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie mogłysmy sie nagadać!
I już się cieszę,że będziemy się widywać!
Kasia przyjechała z koleżanką-oczywiście tez kociarą-Dorotka to nasz człowiek,choć nie jest zalogowana na Miau-ma rudą koteczkę z forum!

Dorotko-transporter Kasia mi odwiezie,a w torbie masz to co mówiłam :D -buziaki i wielkie dzięki,że tak to wszystko w ryzach trzymasz! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 04, 2011 14:54 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Zaglądam i pozdrawiam niedzielnie :lol:
Wielkie wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za jutrzejszy dzień :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie wrz 04, 2011 15:38 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

dorcia44 pisze:wszystko przygotowane na przyjęcie rodzinki.
Plany co do mamy kociąt uległy zmianie ,sterylizacja się opóźni ponieważ w lecznicy coś się panoszy ,więc dopiero po 10 września mam dzwonić .
Najważniejsze że jest dt. który ją przetrzyma.
czekam tylko na jutrzejszy kontakt co gdzie kiedy jak..

a z warszawskimi kociakami mi się nie udało :oops: :cry: i nigdy sobie tego nie daruje .

po prosze jeszcze troszkę morskiej bryzy :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie wrz 04, 2011 15:46 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Dorotko-nie jesteśmy w stanie pomóc wszystkim-niestety :cry: :cry: :cry:
Kociaki morska bryzę Ci w futerkach przywiozą! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie wrz 04, 2011 18:56 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za jutrzejszą podróż :D

tasiac

Od: Nie cze 26, 2011 19:43

Post » Nie wrz 04, 2011 19:05 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Bardzo dziekuję Olu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby jutro wszystko przebiegło pomyslnie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 04, 2011 19:16 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

kropkaXL pisze:Bardzo dziekuję Olu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby jutro wszystko przebiegło pomyslnie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Nie wrz 04, 2011 19:17 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Puciuniu! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 04, 2011 19:23 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon wrz 05, 2011 6:28 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

O Jezu!-ale mam nerwa!
Jeszcze kilka godzin strachu,czy wszystko się uda!!!! :roll:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Spać w nocy nie mogłam,teraz też oniczym innym nie jestem w stanie mysleć :?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon wrz 05, 2011 6:36 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Prawdę mówiąc to i ja się denerwuję.Żeby tylko koty dały się złapać. :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon wrz 05, 2011 6:52 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Ewuniu-ze złapaniem to najmniejszy problem-one lgną do człowieka, bo letnicy i córka koleżanki włascicielki je obłaskawili do granic namolności :lol:
A koteńka zawsze była ludziolubna!
Ja martwię się o to, by mateńka gdzieś nie wybyła, gdy Kasia przyjedzie. :(
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]