Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 04, 2011 15:35 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

Co się do cholery stało, gdzie jest teraz ten biedny kot? I nie biedny ze względu na brak opieki czy pieniędzy na leczenie, tylko ze względu na to, jakich przepychanek podmiotem się stał.

Jako cichy podczytywacz też roszczę sobie prawo do zadania pytania. Chyba że przeciętnemu smiertelnikowi nie wolno, no to proponuję wprowadzić system rankingowy, jak na niektorych forach czy w grach ;)

Z jednym zgodze sie bez dyskusji - szalony sen schizofrenika 8O
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie wrz 04, 2011 15:55 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

Dokładnie :?
Jak przedmiot :(

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 04, 2011 15:57 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

Jak przedmiot to go potraktowała Kamari, gdy się obraziła i już go do mnie wiozła. Potem obraziła się drugi raz. A otem znów co innego mówiła przez telefon, a co innego pisała.
najszczesliwsza

Post » Nie wrz 04, 2011 15:57 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

O Jezu :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie wrz 04, 2011 16:03 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

Satoru pisze:Co się do cholery stało, gdzie jest teraz ten biedny kot? I nie biedny ze względu na brak opieki czy pieniędzy na leczenie, tylko ze względu na to, jakich przepychanek podmiotem się stał.

Jako cichy podczytywacz też roszczę sobie prawo do zadania pytania. Chyba że przeciętnemu smiertelnikowi nie wolno, no to proponuję wprowadzić system rankingowy, jak na niektorych forach czy w grach ;)

Z jednym zgodze sie bez dyskusji - szalony sen schizofrenika 8O

Właśnie nie podmiotem tylko przedmiotem :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie wrz 04, 2011 16:04 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

najszczesliwsza pisze:Jak przedmiot to go potraktowała Kamari, gdy się obraziła i już go do mnie wiozła. Potem obraziła się drugi raz. A otem znów co innego mówiła przez telefon, a co innego pisała.

Nie piernicz głupot, bo z tego co wiem, casica znalazła Heńkowi DS...nie wiem kto tu sciemnia :evil:
Trzeba było go nie wysyłac na DT,nie byłoby takich cyrków :( Kamari zajmowała sie połamańcami...tego chyba nikt jej nie ujmie.

"szalony sen schizofrenika 8O"
Nie trzeba byc schizofrenikiem ,żeby się normalnemu człowiekowi w głowie pokręciło. :(
Ostatnio edytowano Nie wrz 04, 2011 16:06 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 04, 2011 16:06 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
najszczesliwsza pisze:Jak przedmiot to go potraktowała Kamari, gdy się obraziła i już go do mnie wiozła. Potem obraziła się drugi raz. A otem znów co innego mówiła przez telefon, a co innego pisała.

Nie piernicz głupot, bo z tego co wiem, casica znalazła Heńkowi DS...nie wiem kto tu sciemnia :evil:
Trzeba było go nie wysyłac na DT,nie byłoby takich cyrków :( Kamari zajmowała sie połamańcami...tego chyba nikt jej nie ujmie.

Ależ ja nic nie ściemniam przecież. Tylko piszę jak było, kilkanaście stron wstecz, jak Kamari miała Henia odwieźć do mnie. Bo się obraziła! Bo jej o wlewach mówiłam...
najszczesliwsza

Post » Nie wrz 04, 2011 16:10 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

najszczesliwsza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Ależ ja nic nie ściemniam przecież. Tylko piszę jak było, kilkanaście stron wstecz, jak Kamari miała Henia odwieźć do mnie. Bo się obraziła! Bo jej o wlewach mówiłam...

Wlewajcie sobie i dyktujcie wetom co maja robić...juz współczuje nowemu domowi Henia.
I uwazam,ze traktujecie koty przedmiotowo..tak...przedmiotowo...nie wspominajac o ludziach...bo ludzi to tzeba gnoic i potepiac za kazda pomyłke czy brak "edukacji"doktorskiej.Jestem pełna podziwu ilu tu uczonych/madrych/i psychiatrów i wetów itd...no cóz ja tu tylko prymityw jestem, więc jak kilka postów wczesniej napisałam..znikam...Trzymaj sie Heniu :ok:

"100 LAT HEŃKU!"-niezłe życzenia..no,ale nie do spełnienia niestety
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 04, 2011 16:23 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

ja też prymityw...to gdzie teraz jest Henio :?: :cry: jeśli to nie tajemnica...
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie wrz 04, 2011 16:32 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

najszczesliwsza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

najszczesliwsza - Rozpętałaś wojnę, utrułaś życie kamari i śmiesz zabierać głos :!: Henio wędruje min.przez ciebie- spokojnych snów ci życzę :evil: obudzisz się kiedyś a tu "pustynia" wokół ciebie - umiesz tylko cytować wyszukiwać wpisy wcześniejsze i jątrzyć.
Nie musisz komentować mojej wypowiedzi bo dodaję cię do osób ignorowanych - nie mam ochoty widzieć nawet twojego nicku :|
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie wrz 04, 2011 17:06 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

puszatek pisze:ja też prymityw...to gdzie teraz jest Henio :?: :cry: jeśli to nie tajemnica...

jak to gdzie:
"HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!"
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie wrz 04, 2011 17:17 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

czyli u Cacicy :?: :?: :?:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie wrz 04, 2011 17:28 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
najszczesliwsza pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:

Wlewajcie sobie i dyktujcie wetom co maja robić...juz współczuje nowemu domowi Henia.
I uwazam,ze traktujecie koty przedmiotowo..tak...przedmiotowo...nie wspominajac o ludziach...bo ludzi to tzeba gnoic i potepiac za kazda pomyłke czy brak "edukacji"doktorskiej.Jestem pełna podziwu ilu tu uczonych/madrych/i psychiatrów i wetów itd...no cóz ja tu tylko prymityw jestem, więc jak kilka postów wczesniej napisałam..znikam...Trzymaj sie Heniu :ok:

"100 LAT HEŃKU!"-niezłe życzenia..no,ale nie do spełnienia niestety

Bez wlewów u Kamari by na pewno szybko dokonał żywota...

Więc chwalmy Waszego weta :ryk: bo jak od Henia z daleka, to wszystko będzie dobrze...
najszczesliwsza

Post » Nie wrz 04, 2011 17:30 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

najszczesliwsza pisze:Bez wlewów u Kamari by na pewno szybko dokonał żywota...

Więc chwalmy Waszego weta :ryk: bo jak od Henia z daleka, to wszystko będzie dobrze...

I po co te złośliwości? Heniowi tym nie pomagasz, a sobie szkodzisz.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 04, 2011 17:31 Re: HENIEK POD SKRZYDŁAMI CASICY - 100 LAT HEŃKU!

No to kicia staruszeczka z pnn którą znam i która miała tylko 3-4 wlewy to już dawno powinna dokonać żywota. A tu cholera chce żyć, no bezczelna! Jakoś Heniek był u Kamari w lepszym stanie niż u Ciebie i Kamari nie sugerowała że chce go uśpić.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]