pamiętnik Poldka

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 20:45 Re: pamiętnik Poldka

No pewnie coś w tej magii jest. Mieszkałem pod krzaczkiem, było mi zimno i głodno, a teraz mam poduszkę pod tyłeczkiem i jedzenie na miauknięcie. Tylko tego dotykania za bardzo nie lubię ale za drzwi to mnie nie ciągnie.
No i wykrakałem - Duża znalazła i ten schowek pod łóżkiem. A wszystko przez gremliny bo ukradły Dużej aparat fotograficzny. I jak Duża szukała to zaglądała wszędzie. Aparat działa i Duża znowu nam cięgle robi zdjęcia, tylko mówi, że nie wszystkie nadają się do publikacji.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie sie 28, 2011 20:58 Re: pamiętnik Poldka

Bardzo fajnie piszecie w tym topicu :) . Tyle utalentowanych osob na jednym forum! :)

fieldsofgold

Od: Sob sie 20, 2011 16:55

Post » Nie sie 28, 2011 21:02 Re: pamiętnik Poldka

Killatha pisze:Aparat działa i Duża znowu nam cięgle robi zdjęcia, tylko mówi, że nie wszystkie nadają się do publikacji.

Poldusiu Kochany, powiedz Dużej, że ma pokazać ciociom zdjęcia! Wszystkie :mrgreen:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon sie 29, 2011 11:01 Re: pamiętnik Poldka

bulba pisze:
Killatha pisze:Aparat działa i Duża znowu nam cięgle robi zdjęcia, tylko mówi, że nie wszystkie nadają się do publikacji.

Poldusiu Kochany, powiedz Dużej, że ma pokazać ciociom zdjęcia! Wszystkie :mrgreen:

Popieram!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 29, 2011 19:44 Re: pamiętnik Poldka

Duża powiedziała, że nie zamierza wklejać zdjęć, na których widać tylko wspomnienie po kocie. Bo gremliny są czasem szybkie jak błyskawice i Dużej same ciekawe pomysły uciekają na czterech łapkach.
Teraz Duża ładuje akumulatorki do aparatu to mamy trochę spokoju od fleszy i nie musi się tak kot przejmować, że głupio wyjdzie.
Dzisiaj Duża była z wizytą u Pumy i reszty stada z dziupli. Powiedziała, że mam brać przykład z Maćka i być miziakiem. Ale ja nie bardzo mam ochotę. A poza tym to miziaków w naszym domu jest sporo i ja już nie muszę, przynajmniej tak uważam. Co się będę pchał. A do łózka i tak mogę wejść.
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Pon sie 29, 2011 23:21 Re: pamiętnik Poldka

Killatha pisze:Duża powiedziała, że nie zamierza wklejać zdjęć, na których widać tylko wspomnienie po kocie. Bo gremliny są czasem szybkie jak błyskawice i Dużej same ciekawe pomysły uciekają na czterech łapkach.
Teraz Duża ładuje akumulatorki do aparatu to mamy trochę spokoju od fleszy i nie musi się tak kot przejmować, że głupio wyjdzie.
Dzisiaj Duża była z wizytą u Pumy i reszty stada z dziupli. Powiedziała, że mam brać przykład z Maćka i być miziakiem. Ale ja nie bardzo mam ochotę. A poza tym to miziaków w naszym domu jest sporo i ja już nie muszę, przynajmniej tak uważam. Co się będę pchał. A do łózka i tak mogę wejść.

Oj Poldek, nie wiesz, co tracisz. Wiesz, jakie to fajne wrażenie, jak Duża głaska Cię od głowy aż po koniec ogona, to niesamowicie przyjemne wrażenie, jak to bardzo lubię i wcale nie uważam, że jestem przez to mniej męski.
Michał (nie Maciek :mrgreen: )
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw wrz 01, 2011 21:49 Re: pamiętnik Poldka

Ups, przepraszam mości Michale.
Wcale nie uważam żeby to źle wpływało na męskość - taka inna Duża już dawno mi to załatwiła. Jakoś nie przepadam za zbyt duża bliskością z dużymi. A przytulać to ja się mam do kogo.

Obrazek Obrazek

Killatha

Post » Czw wrz 01, 2011 21:55 Re: pamiętnik Poldka

łomatko, normalnie zupełnie legalny sextrójkąt (sextrójkot?..) 8O
KotkaWodna

Post » Pt wrz 02, 2011 22:07 Re: pamiętnik Poldka

Bo dziewczyny mnie lubią. My w ogóle się lubimy wszyscy. A ostatnio pogoda dopisuje i Duża ma okna otwarte nie tylko wieczorami
Obrazek

Killatha

Post » Sob wrz 03, 2011 0:20 Re: pamiętnik Poldka

aaaaaale zajebiste zdjęcie!!! dawno nie widziałam takiej kapitalnej fotki, bomba!! to dopiero jest mafia czarno-biało-czarna :)

edit:
a które to takie sklapciałe siedzi, Modelka czy mniejszy Gremlin?
KotkaWodna

Post » Sob wrz 03, 2011 7:36 Re: pamiętnik Poldka

Fantastyczne zdjęcie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 03, 2011 21:16 Re: pamiętnik Poldka

Duża dzisiaj obcinała pazurki gremlinom. Oj działo się, dobrze, że Duża ma klamerki do papierów. Ale najważniejsze, że pazurki są obcięte i w ferworze zabwy żadna się nie uszkodzi.
Obrazek

Killatha

Post » Sob wrz 03, 2011 21:23 Re: pamiętnik Poldka

A po co były Dużej te klamerki? 8O

kianit

Od: Pon paź 12, 2009 17:14

Post » Nie wrz 04, 2011 11:23 Re: pamiętnik Poldka

kianit pisze:A po co były Dużej te klamerki? 8O

pewnie do spinania razem aktualnie nie obcinanych łapek :lol:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie wrz 04, 2011 13:18 Re: pamiętnik Poldka

ja obstawiam dwie funkcje klamerek:
pierwsza, to przyszczypanie skóry na karku Gremlinów, coby się poczuły jak w uchwycie mamuni i na chwilę straciły na mobilności;
druga - Basia straciła cierpliwość, wyprała Skunksy, no i trzeba było wysuszyć :mrgreen:
KotkaWodna

[poprzednia][następna]