Ruda rodzinka -już w Warszawie!-dziękuję!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 03, 2011 9:37 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Dzięki kochane! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gdyby nie forum,ileż kotów by zgineło,cierpiało.......
No kocham to Miau i ludzi,którzy tyle robią! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 03, 2011 13:50 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A teraz gdyby nie Ty :1luvu: :1luvu: :1luvu: to rudaski dalej by czekały...............

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob wrz 03, 2011 14:34 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Akurat moja rola w tym wypadku ograniczyła się do założenia wątku i błagania o pomoc Sylwinko!
Ale co innego mogłam zrobić ,biorąc pod uwagę odległość,która mnie od Bursztynków dzieli i problem z dojazdem.To dziewczyny pomogły tym biedakom,ja moge sie tylko dorzucić do finansów,a i to nie na wiele starczy,bo to jednak 4 koty!
Ola tasiac już wysłałą kaskę do DT maluszków,żeby wesprzeć sheri,bo i jej cięzko!
Jakoś wspólnymi siłami pomożemy,bo i pucio bazarek zrobiła i juz sie skończył.Ja wysyłam kasę razem z kotkami,w kopertce :lol:
Dziewuszki ,żegnam sie cieplutko,może wieczorkiem wpadnę na chwilkę,jak z grila wróce!
Buziaki wielkie dla Was wszystkich! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob wrz 03, 2011 15:05 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

kciuki za rudaski cały czas bardzo mocno zaciśnięte :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Sob wrz 03, 2011 19:04 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Kasieńko, kciuki cały czas są ściśnięte jak najmocniej :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za Rudaski i ich szczęśliwą podróż :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 03, 2011 19:30 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

kropkaXL pisze:Akurat moja rola w tym wypadku ograniczyła się do założenia wątku i błagania o pomoc Sylwinko!
Ale co innego mogłam zrobić ,biorąc pod uwagę odległość,która mnie od Bursztynków dzieli i problem z dojazdem.To dziewczyny pomogły tym biedakom,ja moge sie tylko dorzucić do finansów,a i to nie na wiele starczy,bo to jednak 4 koty!
Ola tasiac już wysłałą kaskę do DT maluszków,żeby wesprzeć sheri,bo i jej cięzko!
Jakoś wspólnymi siłami pomożemy,bo i pucio bazarek zrobiła i juz sie skończył.Ja wysyłam kasę razem z kotkami,w kopertce :lol:
Dziewuszki ,żegnam sie cieplutko,może wieczorkiem wpadnę na chwilkę,jak z grila wróce!
Buziaki wielkie dla Was wszystkich! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

kotx2 wpłaci pieniążki od razu na konto sheriny :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za szczęśliwą podróż Rudasków

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Sob wrz 03, 2011 19:34 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Trzymamy kciuki ,żeby wszystko się udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie wrz 04, 2011 7:42 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Miłej i słonecznej niedzieli wszystkim życzę :D
Nieustające kciuki za Rudaski :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Nie wrz 04, 2011 7:49 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Zaglądamy :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie wrz 04, 2011 7:49 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Nie wrz 04, 2011 8:07 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Dzięki dziewuszki! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasia dzisiaj przyjedzie po transporter,niestety nie ma czasu i spotkamy sie w miejscu jej znanym :( :( :( ,żeby nie kluczyc po miasteczku,więc nie będę miała wiele czasu by z Nia porozmawiać,pokazać swoje kotulce,ale obiecała,że następnym razem mnie odwiedzi :D
Zapakowałam podkład i kawałki grubego polaru,żeby w razie smrodliwego wypadku,można było po prostu wywalić zabrudzone kawałki,poza tym jak nasikają,to polar przepuści wszystko na podkład i nie będą się moczyć w siuśkach.Tak bym chciała,żeby już Bursztynki były na miejscu i zebym się o nie nie musiała bać!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 04, 2011 8:32 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Za szczęśliwą podróż :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie wrz 04, 2011 8:39 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Jutro jadą do lepszego zycia! :ok: :ok: :ok: :ok:
Żeby tylko mateńka nigdzie nie odeszła,ona tylko na chwilę od nich odchodzi,ale co będzie,jak jej nie będzie,gdy Kasia przyjedzie? :( :( :(
Tym bardziej,że właścicielki nie będzie,gdy Kasia będzie kotki zabierała,ale furtka nie będzie zamknięta na klucz,a sąsiedzi powiadomieni,że to nie włam! 8)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie wrz 04, 2011 8:42 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

No to kciuki za łapankę i szczęśliwą podróż :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie wrz 04, 2011 9:08 Re: Ruda rodzinka -w poniedziałek jadą do Wawy!-dziękuję!!

Dzięki!!!!! :D
Koty ludziolubne bardzo,więc problemu z łapaniem nie bedzie,oby tylko mateńka była na miejscu! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]