viewtopic.php?uid=21586&f=20&t=132322&start=0
viewtopic.php?f=20&t=132356
wielkie dzięki za gratulacje i zapraszam na bazarki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:normalnie syf. żarcie bez sensu, Hanna się chowa przede mną, Kefir mnie zlewa, na balkon w nocy nie chcom wypuścić, nowy Duży nie chce ze mnom spać bo niby po nim łażę, aha Hanka wali mnie kupę w łązience3, Duża nie wyciągła zabawki spod szafy normalnie syf. No.
Dobrze, że Hanka na siłę pastę na kłaki dostaje, fajnie się drze i wyrywa, durna baba, no.![]()
Morf.
Bazyliszkowa pisze:dagmara-olga pisze:normalnie syf. żarcie bez sensu, Hanna się chowa przede mną, Kefir mnie zlewa, na balkon w nocy nie chcom wypuścić, nowy Duży nie chce ze mnom spać bo niby po nim łażę, aha Hanka wali mnie kupę w łązience3, Duża nie wyciągła zabawki spod szafy normalnie syf. No.
Dobrze, że Hanka na siłę pastę na kłaki dostaje, fajnie się drze i wyrywa, durna baba, no.![]()
Morf.
Morf, ty bracie nie narzekaj. Zawsze może być gorzej.
Wyobraź sobie, że jest tak:
Żarcia nie ma. Hanna rzuca się na ciebie z pazurami.Kefir łazi za tobą krok w krok. Wypuścili cię na balkon, pada deszcz, a oni cię nie chcą wpuścić z powrotem. Nowy Duży chce z tobą spać, ale tylko na twoim legowisku i w dodatku łazi po tobie. Hanka wali ci kupę do miski. Duża wyrzuciła wszystkie zabawki.
No i co?
Dalej narzekasz?
Klakier
magicmada pisze:Morfomarudko, podziękuj Dużej za konika cud malinę, profesjonalnie opakowanego, a Dużego podstępem bierz, jak uśnie.
dagmara-olga pisze:magicmada pisze:Morfomarudko, podziękuj Dużej za konika cud malinę, profesjonalnie opakowanego, a Dużego podstępem bierz, jak uśnie.
konik bez sensu. Nie ma jak mu kłaków wyrwać. Hanna ucieknęła mi pod łóżko a Kefir się schował, kurde jaki syf. No. Bendę się darł jak opętaniec.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 49 gości