~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 14, 2011 13:51 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Ada.. Efezka skusiła się na conve rc.. więc wiesz.. :)
Tylko, że wtedy nie było nikogo w kociarni.. przez dłużą chwilę siedziała z daleka..potem rzuciłam jej kawalątek, a potem krok za krokiem przyszła i zjadła mi z ręki, dokładnie ją obśliniając :) :ok:

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Sob sie 20, 2011 19:14 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Dzisiaj do domu pojechał Tadzik :)
Będzie miał kolegę ragdolla.
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Sob sie 20, 2011 19:22 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Mamy jakieś zdjęcia Tadzika???
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Pon sie 22, 2011 20:41 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Wczoraj siedząc w wannie wymyśliłam imiona dla dwóch burasiątek z izolatki koło dużej kociarni :)

Jeśli to chłopcy (jeden na pewno), to czy mogą się nazywać Taco i Burito? :)

W środę będę w schronie, postaram się tym razem nie zapomnieć aparatu. Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia nowych kociaków, to poproszę na maila. Postaram się jakoś ogarnąć zaległości ogłoszeniowe.
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Pon sie 22, 2011 20:44 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Jak będziesz w schronie i spotkasz się z Panią Kierowniczką, podaj jej imiona kociaków - siódemki ufoludków też. Ostatnio przy adopcji Tadzika, prosiła, żebyśmy jej podali.

monikah

Od: Pt kwi 10, 2009 17:54

Post » Pon sie 29, 2011 11:40 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Stronka przestała działać :? Ucięłam z adresu na banerku .pl i zrobiłam dodatkowy banerek facebookowy:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.facebook.com/schroniskomilanowek][img]http://www.joshua.pl/milanowek.gif[/img][/url]
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon sie 29, 2011 11:42 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Anuk pisze:Jeśli to chłopcy (jeden na pewno), to czy mogą się nazywać Taco i Burito? :)

W środę będę w schronie, postaram się tym razem nie zapomnieć aparatu. Jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia nowych kociaków, to poproszę na maila. Postaram się jakoś ogarnąć zaległości ogłoszeniowe.

Taco i Burito są teraz bliżej p. kierowniczki. Fajne kluski bo bardzo miziaste. Mruczą jak się je tylko dotknie. Można miziać, brać na ręce. :ok:

Zdjęć niestety nie mam. Nadal czekam na aparat :roll:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Sob wrz 03, 2011 20:00 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Hirek i Rudi pojechali dzisiaj do domów :D.

Nastąpiła jednak jakaś pomyłka w podawaniu imion Pani Kierowniczce - Rudi w papierach był Luckiem :wink:

Mam zdjęcia maluszków z izolatki przy biurze, nadałyśmy też im z Anuk imiona :mrgreen:.
Zdjęcia wrzucę jutro.

monikah

Post » Sob wrz 03, 2011 21:16 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

monikah pisze:Hirek i Rudi pojechali dzisiaj do domów :D.

Nastąpiła jednak jakaś pomyłka w podawaniu imion Pani Kierowniczce - Rudi w papierach był Luckiem :wink:

Mam zdjęcia maluszków z izolatki przy biurze, nadałyśmy też im z Anuk imiona :mrgreen:.
Zdjęcia wrzucę jutro.

Jakie dobre wiadomości! Oby więcej domków: tych dobrych domków! :ok:

Imion się już obawiam 8) Kiedyś nas p. kierowniczka przemusztruje dookoła Milanówka za pomysły :lol:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Sob wrz 03, 2011 21:58 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Wymyśliłam takie piękne imię dla jednej burasi :mrgreen:.

Anuk podawała imiona Pani Kierowniczce (ja byłam wtedy czymś zajęta). Kiedy podała imię wymyślone przeze mnie, Pani Kierowniczka z przerażeniem w oczach poprosiła Anię, żeby jednak wymyśliła coś innego :mrgreen:.

Burasia (w związku z tym, że jej siostra ma na imię Żabka) miała nazywać się Ropuszka :twisted:.

monikah

Post » Nie wrz 04, 2011 12:53 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

joshua_ada pisze:Imion się już obawiam 8) Kiedyś nas p. kierowniczka przemusztruje dookoła Milanówka za pomysły :lol:

Imiona są bardzo grzeczne i ...słodkie :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Nie wrz 18, 2011 13:58 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

hej schronowi i okoliczni wolontariusze,

może widzieliście - w Piastowie w okolicach Żbikowa / Pruszkowa zaginęła taka młoda kotka... ok. 3-4 lat, marmurkowa, podwozie rudawe, oczy bursztynowe lekko zezujące. wysterylizowana, wychodząca.

Obrazek

Obrazek

ktokolwiek zobaczy... właściciele będą uradowani

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon wrz 19, 2011 13:20 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Wieści z soboty: w nowym, wspólnym domu zamieszkały Pończoszka i Królewna Śnieżka :)

A tak w ogóle, to wreszcie ruszyła na nowo strona: www.schroniskomilanowek.pl

Psy już wrzucone, koty wkrótce!
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Pon wrz 19, 2011 18:24 Re: ~~~~~Schron. w Milanówku vol II~~~~nowy rok..nowe nadzieje..

Lukrecja, koteczka, która w październiku pojechała do nowego domku razem z Małym Rysiem, została wczoraj uśpiona :(.
Miała FIP-a...

monikah

[poprzednia][następna]