PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 03, 2011 17:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

A ja znow w podrozy... Trase Brodnica - Szczecin poznaje co do kamyczka... Jak nudno bez kompa!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob wrz 03, 2011 20:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Siostry, witam z wieczorka i malutka prośba.
Czy , któraś mogłaby sprawdzić,czy uda się jej oddać głos na fotkę przez link w moim podpisie? Ja nie mogę , ciągle mi wyskakuje że oddałam już głos :evil: a nie oddałam ... :(
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Sob wrz 03, 2011 20:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Zrobione :ok: Mi też pojawił się taki komunikat, ale mam wrażenie, że on po prostu stwierdza fakt oddania głosu przed sekundą ;)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob wrz 03, 2011 20:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Pasibrzucha pisze:Zrobione :ok: Mi też pojawił się taki komunikat, ale mam wrażenie, że on po prostu stwierdza fakt oddania głosu przed sekundą ;)

dzięki bardzo..pomagam siostrzenicy zdobyć misia Bebiko :)
Obrazek[b]

becia_73

Post » Sob wrz 03, 2011 20:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:http://www.youtube.com/watch?v=BWIPZvwcnX8&feature=player_detailpage

He, he, skąd my to znamy :mrgreen:

Moja dzielna Wiewióreczka odzyskała już formę i nawet kaftanik jej specjalnie nie przeszkadza. A poza tym ciągle jest głodna 8O Jadła już dzisiaj z 5 razy (co prawda daję jej malutko jedzonka na raz) - niedługo zamieni się w rudą Piłeczkę :ryk:

Edit: zagłosowałam :ok:
Ostatnio edytowano Sob wrz 03, 2011 20:34 przez Coalla, łącznie edytowano 1 raz

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Sob wrz 03, 2011 20:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

becia_73 pisze:Siostry, witam z wieczorka i malutka prośba.
Czy , któraś mogłaby sprawdzić,czy uda się jej oddać głos na fotkę przez link w moim podpisie? Ja nie mogę , ciągle mi wyskakuje że oddałam już głos :evil: a nie oddałam ... :(

Zagłosowałam - buziaki dla bobasa :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob wrz 03, 2011 20:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:
becia_73 pisze:Siostry, witam z wieczorka i malutka prośba.

Zagłosowałam - buziaki dla bobasa :mrgreen:

:) dzięki ...wraca becialigator :mrgreen: do 15 wrz
Obrazek[b]

becia_73

Post » Sob wrz 03, 2011 21:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Ja też zagłosowałam.

Komunikat o oddanym głosie pojawił się po głosowaniu.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob wrz 03, 2011 21:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

super, dzięki kochane, bo na serio myślałam że ten link jakiś " walnięty" :lol:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Sob wrz 03, 2011 21:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Drogie Czarownice.
Nie jestem w stanie przeczytać tych wszystkich waszych wątków :oops:
Czy dobrze zrozumiałam, że każdego miesiąca w tym temacie są zgłaszane kocie biedy i później jest głosowanie które koty otrzymają pomoc od Czarownic?
Jeżeli tak, to zgłaszam koty z Lubonia: viewtopic.php?f=1&t=132391
Pozdrowienia dla wszystkich Czarownic :wink:

Molli

Od: Wto gru 23, 2008 11:28

Post » Sob wrz 03, 2011 22:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Molli pisze:Drogie Czarownice.
Czy dobrze zrozumiałam, że każdego miesiąca w tym temacie są zgłaszane kocie biedy i później jest głosowanie które koty otrzymają pomoc od Czarownic?

Rzeczywiście sytuacja wymaga pilnego działania, ale wydaje mi się, że potrzebującego może zgłosić tylko czarownica.
Uważam, że ten przypadek "kwalifikuje" się do takiego zgłoszenia.

Niniejszym zatem zgłaszam oficjalnie Molli i koty z Lubonia jako kandydata do pomocy Paktu.
20-30 chorych, niewysterylizowanych kotów.
Aż strach pomyśleć co się stanie, jak nastąpi wysyp kociąt :strach:
Przyda się każdy grosz. Na leczenie, sterylki i karmę

Nie wiem, kto wygra głosowanie ( tyle kociego nieszczęścia wokół :( ), ale warto przynajmniej dać szansę lubońskim kotom.

Oczywiście będę monitorować wątek.
Zaraz idę go sobie zaznaczyć.
Obrazek

Mulesia

Post » Sob wrz 03, 2011 22:06 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Też zagłosowałam. A może załóż wątek na koci-łapci, tam dużo takich z prośbami o głosy i ludzie chętnie pomagają :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Nie wrz 04, 2011 5:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Ja tez zagłosowałam :)
Misie bebiko są słodkie :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Nie wrz 04, 2011 6:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

Droga Molly - zupełnie nie tak. :D Kandydatów zgłaszają wyłącznie czarownice i nikt inny. Twoje zgłoszenie poparła oficjalnie Mulesia, więc koty wezmą udział w głosowaniu :ok: niemniej prosimy o nie wpisywanie takich wniosków przez osoby nie będące w Pakcie. I tu propozycja dla ciebie - może dołączysz? Wymaga to dokładnego przeczytania regulaminu i comiesięcznej wpłaty minimum 5 zł na konto Paktu - 5 zł to nie pieniądze, a naprawdę można dużo pomóc i zyskać wiele interesujących znajomości w świecie magii... :roll: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie wrz 04, 2011 12:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII -zmiany - głosujemy nowy regulamin!!!

pomponmama pisze:

Droga Molly - zupełnie nie tak. :D Kandydatów zgłaszają wyłącznie czarownice i nikt inny. Twoje zgłoszenie poparła oficjalnie Mulesia, więc koty wezmą udział w głosowaniu :ok: niemniej prosimy o nie wpisywanie takich wniosków przez osoby nie będące w Pakcie. I tu propozycja dla ciebie - może dołączysz? Wymaga to dokładnego przeczytania regulaminu i comiesięcznej wpłaty minimum 5 zł na konto Paktu - 5 zł to nie pieniądze, a naprawdę można dużo pomóc i zyskać wiele interesujących znajomości w świecie magii... :roll: :wink:

Znajomości w świecie magii są najważniejsze.
Czary, uroki, kąpiele z czarcim żebrze itp :lol:

A poza tym, sympatyczne z nas wiedźmy. :ok:
Obrazek

Mulesia

[poprzednia][następna]