Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Nie było wczoraj emisji reportażu o moich tymczasach w telewizji internetowej '' Tawizja '' i nie wiadomo kiedy będzie bo mają awarie ( rozmawiałam z osoba z tejże telewizji ) ale będę miała płytkę i będzie można zdjęcia wykorzystać ....
Dziś mijają 3 miesiące jak domu szukają Mini i Mimi i nadal brak domu dla nich Matylda na dom czeka juz prawie 9 miesięcy i nie ma żadnych ogłoszeń a ja nie potrafię ich robić Lussi 7 miesięcy czeka na dom A Kika , Maniek , Czort to juz w latach sie liczy ich czekanie Teraz jeszcze domku szuka młodziutki Urwisek , za niedługo zostanie zaszczepiony i wykastrowany ( czy ktoś pomoże finansowo ) No i na dom czeka Ninka , ale ona jest jeszcze bardzo młodziutka i mam nadzieje ze choć ona znajdzie domek
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Była dziś pani która jest zainteresowana Ninką i jak na razie wygląda ze to ten domek I wstrzymujemy się z ogłoszeniami .... Następne spotkane mamy w czwartek