WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 02, 2011 23:04 Re: WARSZAWA-Mikunia..czekoladowe mruczące cudo.. czas na dom...

Nocne refleksje...

Nie umiem oddać Miki. Nie umiem tego zrobic jej i sobie. Bardzo mi zaufała, przytula się, wtula we mnie, czeka aż pościele łóżko i układa się najbliżej mojej twarzy jak tylko może. I te oczy...

Nie mogę zatrzymać Miki. Nie stać mnie finansowo, czasowo na 5 kota, nie mogę zrobić tego mojej Małej i Dużej. Nie mam na to wystarczającej przestrzeni.

Nie wiem co zrobię. Czekam na rozwój sytuacji.
Szukam Mice domu.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt wrz 02, 2011 23:15 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Marzeniu, dobrze wiesz jak Cię rozumiem...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 02, 2011 23:24 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Bianka 4 pisze:Marzeniu, dobrze wiesz jak Cię rozumiem...

No :mrgreen:

ale smutno mi bardzo, ze nie mogę pogodzić szczęścia 5 kotow i swego.. jakoś tak bardzo smutno..

Jedyne co wiem na pewno to to, ze Mika ma mieszkac w Warszawie bądź okolicach - ona już ma być pod opieką wetów którzy ją znają, operowali itp - zreszta jak teraz jeździłam z Notką i powiedziałam, ze podjęłam taką decyzję to bardzo się ucieszyli i miałam wrazenie że odetchnęli z ulgą.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob wrz 03, 2011 10:08 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Marzenia, co Wam pisane, to będzie :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 03, 2011 11:12 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Erin pisze:Marzenia, co Wam pisane, to będzie :ok:

no pewnie tak.. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro wrz 07, 2011 7:27 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Mikunia bije się z Notką o mnie 8O 8O 8O :D :D :D
Notka dostaje ciężkie lanie jeśli lezy bliżej mnie i jest głaskana. Mika jakby nie wiedziała, ze może leżeć jako druga, ale jesli jest w zasięgu ręki to też będzie głaskana. Dzisiaj się pogryzły na moim brzuchu i nogach - nakrzyczałam na obie :evil: Potem jak MIka zobaczyła, ze może być głaskana i leżeć dalej to obie zaczęły mruczeć a teraz śpią wtulone w siebie.

A swoją drogą to ciekawe uczucie jak dwa koty biją się o mnie.. :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Śro wrz 07, 2011 12:06 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Zazdrośnica mała :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 07, 2011 15:35 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Marzenia11 pisze:Mikunia bije się z Notką o mnie 8O 8O 8O :D :D :D
Notka dostaje ciężkie lanie jeśli lezy bliżej mnie i jest głaskana. Mika jakby nie wiedziała, ze może leżeć jako druga, ale jesli jest w zasięgu ręki to też będzie głaskana. Dzisiaj się pogryzły na moim brzuchu i nogach - nakrzyczałam na obie :evil: Potem jak MIka zobaczyła, ze może być głaskana i leżeć dalej to obie zaczęły mruczeć a teraz śpią wtulone w siebie.

A swoją drogą to ciekawe uczucie jak dwa koty biją się o mnie.. :ryk: :ryk: :ryk:

Wariatka :mrgreen: rozumiem, że chłopy ale koty! tfu... kocice :ryk:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Śro wrz 07, 2011 15:38 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Jus87 pisze:
Wariatka :mrgreen: rozumiem, że chłopy ale koty! tfu... kocice :ryk:

Ale kto jest tą wariatką bo nie skumałam? :roll:

Marzenia11

Post » Śro wrz 07, 2011 15:43 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

:mrgreen:
Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 07, 2011 23:24 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Dawno nie było fot..

Mikunia je wszystko :roll: łącznie ze skorkami od chleba..
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Noteńka moja :D
Obrazek

a tu sesje łóżkowe, czyli dwie kotki na mnie :D

z lewej Mika, z prawej Notka :D

ObrazekObrazekObrazek
dołączyła jeszcze Nuteczka :D ja pod kocykiem :D
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Szczęśliwa? :D :D :D

Obrazek

Marzenia11

Post » Pt wrz 09, 2011 9:29 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Znów refleksyjnie, na temat oswajania..
Po co mi to było? Kot nie oswojony to kot spokojny, siedzi w jednym miejscu, przemyka się chicem do kuwety i ze swojego schowka skrada się do postawionej miseczki. Luz i spokój..
A teraz? Mika biega, gania się, rzuca się na piorko na sznurówce, podskakuje, robi fikołki 8O 8O 8O czeka na zabawę, zajmuje miejsce w łózku, stresuje rezydentki i dyskutuje ze mną, kłóci się jak tylko przestanę ją na chwilę głaskać.
Warto było oswajać? :roll: :D :D :D

Marzenia11

Post » Pt wrz 09, 2011 11:52 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

warto
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt wrz 09, 2011 22:49 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

EdytaB_a pisze:warto

Oj tam! :wink:

Macie może pomysły na jakis tekst o Mice i tytuł? Zaczynam się przymierzać do ogłoszenia, ale jak na razie jedyny tytuł jaki mi przychodzi do głowy to:
Mika - nigdy nikomu jej nie oddam.. :roll: :? :? :? ech..

Marzenia11

Post » Pt wrz 09, 2011 22:53 Re: WAWA-Mikunia..mruczy,przytula sie,ufa-szuka domu w Warszawie

Marzenia11 pisze:
EdytaB_a pisze:warto

Oj tam! :wink:

Macie może pomysły na jakis tekst o Mice i tytuł? Zaczynam się przymierzać do ogłoszenia, ale jak na razie jedyny tytuł jaki mi przychodzi do głowy to:
Mika - nigdy nikomu jej nie oddam.. :roll: :? :? :? ech..

:smiech3: :love: :piwa: :dance:
Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

[poprzednia][następna]