Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zaklinam za Tobąemanka pisze:... tez z calego serca zyczymy chorubskom wszystkiego najgorszego i precz, a kysz a kysz, najlepiej w kosmos albo dalej, zeby kotki (wszystkie bez wyjatku) zdrowe byly!!!
emanka pisze:dzieki za rade!!! on dostaje zastrzyki
a moge zapytac ile to jest to "kilka" dni po antybiotyku, dwa czy raczej 5 czy moze jeszcze dluzej???
emanka pisze:musze sie pochwalic: mam aniolka nie kotka, tzn kotka ale anioleczek taki z niego ze chyba go w koncu zjem![]()
pojechalismy wczoraj do weta, cala droge kicius przytulony do mnie spal (), w poczekalni dwie godziny kotek spi (
) z krotka przerwa na przywitanie sie z pania z recepcji, buziaki miziu miziu
![]()
weszlismy do gabinetu kotek siedzi przytulony do mnie, postawilam babla na stole, zastrzyki szczypiace dostaje i.... nawet nie mruknal!! ()
jak sie juz przestali nad nim "znecac" spojrzal wymownie na pania wet jakby pytal: juz?? moge wracac na raczki??
mogl, wrocil, przytulil sie i zasnal () obudzil sie w domku, zjadl ladnie i wrocil do zabawy z piorkiem, Emilkiem, koszykiem, zabawy brutalnie przerwanej wyjsciem do weta
![]()
pewnie dlatego taki byl grzeczniutki bo sie zmeczyl przed wyjsciem
a dzisiaj byla w miare przyzwoita qupawprawdzie jeszcze z jelitkiem ale to juz zawsze cos!
ale schudl ostatnio jak go wazylam bylo 1.2 kg teraz juz tylko kilogram (3 miesieczny kotek!!!)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, włóczka i 27 gości