Coli nie moge w ogole pic-mialam po niej atak kamienia w moim woreczku

,pepsi moge pic bezkarnie
Cola uratowala moj spalony garnek przez miau-tak artystycznie spalonego ryzu w zyciu nie mialam

-wszystko przez miau
Okazalo sie ,ze wystarcyzlo pogotowac Colę w garnku przez okolo pol godizny,zostawilam garnek z cola na noc i potme go umylam-wszystko sie odkleilo od stalowego garnka bez trudu hurrrrrrrrrrrrrra -to moj ulubiony garnek.
Koty:
Ryś włacza swoja syrene mgłową maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie tylko bym odkrecila kran w wannie( woli w wannie niz w umywalce ,bo wygodniej mu sie siedzi i pije

. Uznal ,ze syrena to dobry pomysl na wszystko i drze ryjka maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o wszystko
Ja udaje glucha z wyjatkiem odkrecania wody z kranu-ta przyjemnosc mu robie
Ogrzewalam miesko filet indyczy do temp pokojowej-byl w reklamowce-Rys stracil cierpliwosc i probowal dobrac sie do mieska drac ryjka

Sprawdzilam -miesko osiagnelo temp.pokojowa i dalam kotom jak zwykle w miskach rozstawionych w trojkacie-wszystkie koty zjadly-gucio najmniej ,ale to db ,bo on jelitowy i wole by zjadal z umiarem miesko.karma sucha cieszy sie dalej powodzeniem-dla jelitowcow takich jak Gucio z cyzstym sumieniem moge polecac rc sensible-wyprowadzilo mi Q Gucia do wlasciwej konsystencji,a o to u niego wyjatkowo trudno-ale uprzedzam,ze to trwa-efekty u mojego Gucia widac po okolo 2tyg stosowania dopiero

Smakusia nadstawia sie do glaskow -koty szalaly latajac za rzucanymi myszkami-az sie zmeczylam

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.