"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 02, 2011 21:06 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

O, nowy odcinek! Nareszcie :D

Nie wiem, czy Wy też tak macie... ale skoro już tak szczerze tu odsłaniacie szczegóły życia z kotami... to się przyznam, a co :twisted:
Denerwuje mnie, kiedy próbuję zebrać "całość" na łopatkę żeby nie latać kilka razy do WC. A ta "całość" już nie chce być całością i się rozwala po kuwecie i na koniec i tak idę ze dwa razy, żeby nie ryzykować że mi po drodze spadnie :oops:

A w ogóle to moja tymczaska sika na stojąco :roll: więc trafia w ścianę, sik spływa po ścianie pod kuwetę i pod podłogę. Zastanawiam się nad obklejeniem ścian podkładami :?

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pt wrz 02, 2011 21:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Spryskałam dywan ( ten olany i wyprany) cudnym olejkiem cytrynowym ( naturalnym). Po minucie na dywanie zmaterializowała sie kotka- lejka upozowana w jednej z bardziej wyluzowanej pozie z brzuchem i nogami do góry. No to urwałam w ogródku kocimietkę i ułozyłam ja na srodku dywanu- kocica prysnęła natychmiast i omija ziele z daleka mrużąc aż oczy z niesmakiem kiedy zaleci ją zapach. Mam nienormalnego kota :?

Nuta

Od: Sob maja 31, 2008 17:53

Post » Pt wrz 02, 2011 21:43 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mary_Poole pisze:http://www.youtube.com/watch?v=BWIPZvwcnX8&feature=player_embedded

Widziałam kiedyś te filmiki i gość ma cierpliwość :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob wrz 03, 2011 5:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

sisay pisze:A w ogóle to moja tymczaska sika na stojąco :roll: więc trafia w ścianę, sik spływa po ścianie pod kuwetę i pod podłogę. Zastanawiam się nad obklejeniem ścian podkładami :?

i dlatego ja mam pod kuwetą stara podkładkę pod miski, za kuwetą pleksi, a pod pleksi stary ręcznik - jakby co to wsiąknie w to a nie rozleje się na boki...skomplikowany system ochrony przed zalewaczami :mrgreen:
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Sob wrz 03, 2011 8:03 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wspomnę jeszcze tylko o wyjadaniu resztek ze zlewu, po zmywaniu naczyń, kiedy na sitku zostanie co nieco...bleeee

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob wrz 03, 2011 8:24 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Bry!
Dziś rano znowu rower leżał wywalony, a wczoraj wracam z pracy, wchodzę do pokoju ... a tam telewizor gra 8O :roll:
Telewizji się jaśnie państwu zachciało :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob wrz 03, 2011 8:52 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Hanka moja z zapałem leży z głową w butach syna.... a właściwie wkłada tam ten głupi łeb i sunie po podłodze! Już się nie dziwię teraz, że ma takie odpały... :twisted: :roll:
Obrazek Obrazek
Czika, Kizia, Hana - moje kociaki: viewtopic.php?f=1&t=136223

Kornish

Od: Nie lip 10, 2011 9:10

Post » Sob wrz 03, 2011 8:55 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kornish pisze:Hanka moja z zapałem leży z głową w butach syna.... a właściwie wkłada tam ten głupi łeb i sunie po podłodze! Już się nie dziwię teraz, że ma takie odpały... :twisted: :roll:

Moj kocur wklada do buta oby dwie lapy i tak jezdzi.
Czasami tylko tak dla zabawy, a czasami cos do buta wlozy np. papierowa kulke czy zakretke od butelki, po czym jezdzi butem i lapami upycha niespodzianke glebiej.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Sob wrz 03, 2011 8:57 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Cuś w ten deseń? :wink:
Moja Pyśka też to uwielbia 8)

Obrazek

Erin

Post » Sob wrz 03, 2011 9:35 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Cuś w ten deseń? :wink:
Moja Pyśka też to uwielbia 8)

Obrazek

o jeżu ... masz brytyjkę :?: I coś Ty jej zrobiła na tym ostatnim zdjęciu ... 8O :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob wrz 03, 2011 9:41 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ja? 8O Brytkę? 8O
IRA nie ma żadnych Brytków, o nie! :mrgreen:
A tak na poważnie, to nie - mam tylko Europejczyki i jednego prawie Norwega, którego ktoś z ciężkim KK wywalił :twisted:

Erin

Post » Sob wrz 03, 2011 9:44 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ale z tymi pućkami naprawdę wygląda na brytka ..albo cóś w pobliżu ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob wrz 03, 2011 9:46 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ale to nie Pyśka :D
Tę historyjkę wyszperałam kiedyś w necie :P

Link do moich kociastych w podpisie - MPiki :)

Erin

Post » Sob wrz 03, 2011 9:50 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Erin pisze:Ale to nie Pyśka :D

:oops: :oops: :oops: No to już mam jasność w temacie - bo na zdjęciu brytek jak nic ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob wrz 03, 2011 20:28 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

TZ maluje parapet.

Ja: wez zdejmij Komandosa
TZ: jakiego Komandosa?

szybki rzut oka, poczym:

TZ: ku*** mac, kocie!
Ja: Zostawil paputki?
TZ: No zostawil i jego paputy znowu do mycia

Czyli Komandos zaliczyl kolejne bliskie spotkanie z prysznicem

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

[poprzednia][następna]