Super czytać takie wieści

Dzisiaj dzień dobrych wiadomości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
atla pisze:Perek witaj!
ogromniaście mnie cieszą te wieści o Brysiu! on i Miś, z którym przyszedł do schronu bardszo mi zapadli w serducho. Bryś w schronie się chował i trzeba było się nieźle nagimnastykować, żeby go móc pomiziać. ale jak się już zaczęło, to tylko mrużył oczy, wyciągał szyjkę, nadstawiał bródkę... słodziak!bardzo zresztą przystojny słodziak.
dziękuję, że daliście mu dom! wygłaskaj chłopaka ode mnie!
atla pisze:nie wiem zbyt wiele. trafił do schronu razem z Misiem z jednego domu. tyle tylko...
perek pisze:Witam, jestem nową opiekunką Brysiakocurka z Waszego łódzkiego schroniska. Brysiol trafił do mnie na poczatku sierpnia dzięki ogromnemu zaangażowaniu Pani Tatiany i pomocy Pani Anety
I własnie na stronie forum chcę im ogromnie za to podziękować
Sprawa transportu była wyzwaniem bo mieszkamy w małopolsce w okolicy Tarnowa ale okazało się że wspólnymi siłami można zdziałac wiele...i oto ten cudowny kocurek jest z nami
Brys od razu podbił serca wszystkich domowników za sprawa swojego "miziastego" charakteru, potrafi godzinami domagac się pieszczot i nigdy nie jest mu dość. Do tego to niezły akrobata
urządza po mieszkaniu dzikie wyścigi i zabawy! Mam jeszcze jednego kocurka, rocznego Timorka który od początku podchodzi do wszystkiego z dystansem (jakby chciał powiedzieć że to ja tu byłem pierwszy
) i tylko czasami daje się w to wszystko wciągnąć. W kazdym razie to niezła frajda tak ich obserwować
Brysiol oczywiście od razu po schronisku złapał katar, potem Timor aż zapalenie płuc
, ale już ok. Brysiol przybrał już na wadze ok kilograma i niezły z niego łasuch
ale póki co rozpieszczam go jak mogę... Postaram się wysłac jakieś zdjęcia jak tylko zorientuję się co i jak
pozdrawiam forumowiczów i dziekuję za Wasze zaangażowanie
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Luiza411 i 55 gości