Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pasibrzucha pisze:Eju - niezależnie od wszystkiego samo zapytanie było dla mnie bardzo miłe, to dla mnie zaszczyt
Tycia już w domu - jest bardziej wybudzona niż była Tasia, ale też ma pełno durnych pomysłów: nie potrafi przejść paru kroków bez przewracania się, ale koniecznie chce wskoczyć na stół/komodę/umywalkę/blat. Wstawiłam ją w końcu na parapetowe legowisko i cały czas tu siedzę i pilnuję, na szczęście położona w swoim ulubionym miejscu uspokoiła się wreszcie i zasnęła. A Tasmanią ją myje z obcych zapachów i siuśków
Pasibrzucha pisze:Eju - niezależnie od wszystkiego samo zapytanie było dla mnie bardzo miłe, to dla mnie zaszczyt![]()
eju pisze:Pasibrzucha pisze:Eju - niezależnie od wszystkiego samo zapytanie było dla mnie bardzo miłe, to dla mnie zaszczyt![]()
Powiem szczerze, że sam nawet nie wiem do kogo poszły zapytania. Mogę się tylko domyślać po zdjęciach w albumach ...
a że Twoje foty robią wrażenie - dlatego wcale mnie nie dziwi, że otrzymałaś zapytanie.
Mam nadzieję, że odpowiedziałaś pozytywnie
paw pisze:mała sobie poradzi w życiu !ciekawa jest na tym zdjęciu różnica w stopniu rozszerzenia źrenic u dziewczyn...
Pasibrzucha pisze:Zdjęcia sprzed paru dni.
W prawym dolnym rogu zdjęcia widać, jak przygnieciona Tycia zaparła się łapką o lampkę, żeby nie zostać wypchniętą
urwiniu pisze:Jak one cię kochają, że do każdego zdjęcia na Ciebie patrzą![]()
U mnie TygRyszard zazwyczaj odwraca się zadkiem zadziera ogon i w efekcie mam około 2mln zdjęć kociego wentylka.![]()
Cudowne zdjęcia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości