"Koty z obwodnicy"Legnica(6)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 30, 2011 17:14 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica

:D jutro będzie ciachana :piwa:
Legnica

Post » Wto sie 30, 2011 17:16 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica

super :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto sie 30, 2011 21:19 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica

Kochane cioteczki proszę o wybaczenie ze nadal nie dopisuje obok wpłat potwierdzenia ze doszły.
Czekałam sobie grzecznie,zagladałam na mail,a ze troche przydługo nikt nic mi nie potwierdzał,poszłam dzis do weta i poprosiłam o takie potwierdzenia na mail.
:oops: :oops: :oops:
Sorry,moja wina,powinnam od razu uzgodnić,byłoby sprawniej.
W czwartek wet wysle nicki+sumy wpłat.Mnie w czwartek nie bedzie,wiec w piątek ogarnę potwierdzenia,z pewnoscia co miało dojsć doszło,tylko organizacyjnie nie wszystko obmyśliłam jak trzeba.
Legnica

Post » Pt wrz 02, 2011 9:53 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica

Kotka cieżarna już ciachnięta,odebrana,poczeka teraz troche na kontrol i zdjecie szwów(chociaż nie jestem pewna,bo nie ja wożę i odbieram po zabiegu)ale na pewno na zdjecie kaftana czeka :wink:
W tytule dodałam w nawiasie cyferkę ze 1 ciachnięta,dalsze też bede tam dopisywać :)
Dostałam jakieś nowe fotki na mail,mam nadzieje dzisiaj zdążyć je obrobić i wstawic.
Legnica

Post » Pt wrz 02, 2011 9:56 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(1)

Jeszcze jedna informacja-wróciła ta najstarsza kotunia,którą psy wystraszyły(pisałam o tym kilka postów wcześniej).
Legnica

Post » Pt wrz 02, 2011 11:18 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(1)

same dobre wieści :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt wrz 02, 2011 11:57 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(1)

Wstawię kilka fotek,ale opis zrobię później.Zbyt łatwo ostatnio "mieszam",więc wolę dokładnie dopytać kto jest kto :oops: :)

Dodatkowy kennel,własnorubka.Dzięki temu ze kotki będą zabierane zaraz po zabiegu,bedzie sporo taniej,trzeba je tylko gdzieś przetrzymywać w końcu to dziczki stąd ten kennel.
I muszę przyznać ze pierwszy raz mam przyjemnosć nie złoscić się na "karmicielke" stada,dziewczyna na prawdę bardzo sie stara aby wszystko poszło jak należy:

Obrazek
Legnica

Post » Pt wrz 02, 2011 11:59 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(1)

Obrazek
Obrazek
Legnica

Post » Pt wrz 02, 2011 12:01 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(1)

na tej fotce to raczej ta kicia po sterylce,nie wiem tylko która to jest z opisu (dopytam,dopiszę)

Obrazek
Legnica

Post » Pt wrz 02, 2011 23:21 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(1)

Zaraz poprawie cyferke w tytule :D dzis druga kicia została wysterylizowana-Szarinka.
Poprzednia cieżarna to-Bombka,to ta szara z białym krawatem.
Czyli dwie :ok:

Rozmawiałam dzis z wetem,na koncie kotów z obwodnicy jest już ponad 500zł,jak tylko dostane na mail szczególowy wykaz,natychmiast dopisze.
Bardzo dziękuje w imieniu wolontariuszki i kotów niczyich,ale zaopiekwanych przez wiele cioteczek :D
Legnica

Post » Pt wrz 02, 2011 23:23 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(2)

Na przyszły wtorek zaplanowana jest wstępnie trzecia kotka :ok:
Legnica

Post » Sob wrz 03, 2011 21:10 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(2)

Dodałam do opisu dwie kotki.Te które nieco "odstają"od stada.
Legnica

Post » Pon wrz 05, 2011 11:06 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(2)

Dostałam potwierdzenie wpłat,uzupełniłam.
A teraz kciuki za wieczorne łapanie trzeciej kotki,na jutrzejsza sterylke.
Oj spokoju tej jesieni stadko z obwodnicy nie bedzie miało,ale za to przyszłe lato spędza zupełnie wyluzowane,bez rujek,ciagłego karmienia maluchów i stresu zwiazanego z ich odchowywaniem .
Legnica

Post » Pon wrz 05, 2011 11:26 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(2)

kciuki cały czas trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto wrz 06, 2011 12:04 Re: "Koty z obwodnicy"Legnica(2)

Dwie kotki sterylizowane w zeszłym tygodniu:
Bombka
Obrazek
Szarinka
Obrazek
Legnica

[poprzednia][następna]