Mara S pisze:Chodzi o brzuch od piwa więc natychmiat to odwołaj - żadnych dzieci mieć nie zamierzam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Chodzi o brzuch od piwa więc natychmiat to odwołaj - żadnych dzieci mieć nie zamierzam
Dorota Wojciechowska pisze:Mara S pisze:Chodzi o brzuch od piwa więc natychmiat to odwołaj - żadnych dzieci mieć nie zamierzam
a jak od piwa - to kiedy ty zaczniesz pić kobito
bo jak narazie mieśnia piwnego to ty nie masz
Filomen pisze:hej zadzowoniła do mnie pani Krystyna mieszkajaca kolo egzotarium ze dokarmia kotke ciezarna. Czy moge prosic o pomoc w zlapaniu tej kotki? zajmiemy sie sterylizacją.
Mara S pisze:Filomen pisze:hej zadzowoniła do mnie pani Krystyna mieszkajaca kolo egzotarium ze dokarmia kotke ciezarna. Czy moge prosic o pomoc w zlapaniu tej kotki? zajmiemy sie sterylizacją.
a to dzik czy chodzi raczej o transport?
jadziaII pisze:Maluch b/r co 4 dz. orydermyl /ja to robie bo wiem ktore miejsca
Mara S pisze: Weście trzeba zbudować podobną twierdzę u kogoś w domu - taki spokojny kot jest dobry bo i w bloku w małym mieszkaniu może siedzieć na swojej grzędzie(a wiecie, że ona czasami troszku się bawi?) tylko skąd ten dom
gosiakot pisze:Mara S pisze: Weście trzeba zbudować podobną twierdzę u kogoś w domu - taki spokojny kot jest dobry bo i w bloku w małym mieszkaniu może siedzieć na swojej grzędzie(a wiecie, że ona czasami troszku się bawi?) tylko skąd ten dom
Co do Westy to mam propocycję , nie zmuszajmy jej do opuszczenie boksu , przełóżmy ją tylko piętro niżej i otwórzmy drzwi -niech sama zdecyduje czy i kiedy będzie chciała wyjść, może powoli zdecyzduje że jest jednak bezpieczna i wyjdzie ? To tak samo jak przyzwyczajaniem kotka do nowego miejsca.
Nabyłam 50 pasztecików dla maluchów w rossmanie , jest promocja , kosztują 0,79 zł dowiozę je do kch jak tylko będę mogła nie weim czy dziś ale jutro na pewno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 81 gości