Darz bór Wam wszystkim!
To piszę ja, matka maruda, personel rudego kota Toffika

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Nie sądziłam, że ... a w ogóle to jestem skołowana. Okrutnie. Mętlik w głowie, ale z drugiej strony nie mam złudzeń - Saszka nas sobie wybrała.
zabers pisze:(masz kolonistów po sezonie? takich jak Majka i Rysio? Z mamą?)
moś pisze:A ja nie chechłalam
pogwizd pisze:...
Teraz to już z górki. Wkrótce dojdzie czwarte futerko, piąte, szóste i nawet się nie obejrzycie, kiedy nie Będziecie mogli wyobrazić sobie życia bez 12 ogonów zalegających w różnych częściach mieszkania.
Nie kuś-to nie wyobraźnia,to koszty-gdyby w pakiecie do kota dodawano gotowke na utrzymanie ,to byloby latwiej miec duzo kotkówpogwizd pisze:moś pisze:A ja nie chechłalam
A ja z letkim opóźnieniem lecz gorąco gratuluję podjęcia jedynej słusznej decyzji!
Teraz to już z górki. Wkrótce dojdzie czwarte futerko, piąte, szóste i nawet się nie obejrzycie, kiedy nie Będziecie mogli wyobrazić sobie życia bez 12 ogonów zalegających w różnych częściach mieszkania.
anulka111 pisze:Nie kuś-to nie wyobraźnia,to koszty-gdyby w pakiecie do kota dodawano gotowke na utrzymanie ,to byloby latwiej miec duzo kotkówpogwizd pisze:moś pisze:A ja nie chechłalam
A ja z letkim opóźnieniem lecz gorąco gratuluję podjęcia jedynej słusznej decyzji!
Ania Z pisze:Hehehe
becikowe + renta
jaaana pisze:Wszyscy się bardzo cieszymy i stąd te radosne wielokotne prognozy na przyszłość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 514 gości