Moderator: Estraven
Kociara82 pisze:ide z fonem do serwisu... po 3 miesiacach od zakupuzeby to jeszcze uzywane bylo wczesniej, ale nie, nowka nie smigana od producenta prosto i co? Najpierw bateria, potem wyswietlacz, teraz zawiesil sie calkiem, chyba oprogramowanie szlag trafil a ja nic nie sciagalam nie buszowalam po necie przez fon!
A ponoc nokie sa najmniej zawodne.... Ta... to moja 3-cia z rzedu nokia, kazda zawodzila, ale nie tak szybko jak taMoze te stare byly bardziej wytrzymale... Jestem tak wkur.... ze mam ochote tym fonem cisnac przez okno
juana pisze: Ta jedyna skończyła swój żywot w... kiblu(wypadła z kieszeni)
to jedna z moich poprzednich 2 razy sie tak wykapala, w ten sam sposob wpadla do kibla. Ale do dzis jeszcze dziala, ledwo zipie, bo plyta glowna byla naprawiana, ale dziala

kiche_wilczyca pisze:Mnie śmierć Lewka też bardzo poruszyła
Dlaczego one zawsze poddają się wtedy, kiedy są już bezpieczne?
ech...
MaryLux pisze:mra mre mri mro mru
kalair pisze:Hej Mysiulku!Buziamy!
Danusia pisze:
cześć kochanie![]()
![]()
![]()
Sylwuś mam nadzieję ,że było![]()
![]()
![]()
Dzienkujem
Kociara82 pisze:ide z fonem do serwisu... po 3 miesiacach od zakupuzeby to jeszcze uzywane bylo wczesniej, ale nie, nowka nie smigana od producenta prosto i co? Najpierw bateria, potem wyswietlacz, teraz zawiesil sie calkiem, chyba oprogramowanie szlag trafil a ja nic nie sciagalam nie buszowalam po necie przez fon!
A ponoc nokie sa najmniej zawodne.... Ta... to moja 3-cia z rzedu nokia, kazda zawodzila, ale nie tak szybko jak taMoze te stare byly bardziej wytrzymale... Jestem tak wkur.... ze mam ochote tym fonem cisnac przez okno
kiche_wilczyca pisze:Kiedyś nokie były niezawodne i nie do zdarcia... niestety obecne już takie nie są
juana pisze:
Ja całe życie mam tylko nokie. Na razie żadna mnie nie zawiodła- to raczej ja je ...Ile razy lądowały na chodniku...
Działały wszystkie oprócz jednej... Ta jedyna skończyła swój żywot w... kiblu
(wypadła z kieszeni)
KOTEK1988 pisze::oops: Ja ma chyba duużo szczęścia- mi zawsze telefon spadnie/upadnie/wypadnie i jakoś do tej pory wszystkim udało się dotrwać do końca umowy- mój obecny telefon mial okazję nawet się wyprać
Petka pisze:Cześć kocia księżniczko.
![]()
![]()
![]()
Mnie się zdarzyło Nokię po miesiącu reklamować.
Mój model nawalał już później non stop, TŻ był swoim zachwycony.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości