****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Mam już dość Najpierw popsuł mi sie rower i za naprawę zapłaciłam 70 zł , dziś psuje się i to bardzo tel kom , nie mogę do nikogo dzwonić , nie mogę pisać sma ów a jak ktoś zadzwoni to sie tel wyłącza , nawet sie wyłącza bez powodu , lodówka tez mi sie psuje a dokładnie coraz gorzej mrozi a prądu żre jak szalona a mini wieża tez popsuta , mam dziś doła bo wszystko szlag trafia
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)