Pirat [*] i Pepe [*] Masza i Stefan

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 7:12 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

gisha pisze:Jak Piraciątko się czuje?

A niedługo wychodzę do pracy i właśnie patrzę na wyczyny Piraciątka 8) to przecież nie kot a szatan :ryk: teraz ma akurat głupawicę : skacze z kanapy na najwyższą półkę drapaka (czyli skok powyżej 1 metra), gryzie obicie drapaka a potem zeskakuje i gryzie Pepisława aż ten ryczy biedny :twisted: czyli jak widać nie pamięta o operacji 8)

gisha pisze:Aniu, te zdjęcia i widok szczęśliwych , zadbanych ,kochanych chłopaków trochę ukoił moje serce.
Za duzo ostatnio na miau czytałam i czuję się kompletnie zdołowana tymi opisami wszystkich nieszczęść :(
A przyrzekałam sobie ze nie będe na forum zaglądać bo przy moim stanie zdrowia to niewskazane.

Niestety ale ja też wchodzę i widzę te nieszczęścia, najgorsze że często to ludzie są winni.... Nie powinnaś się denerwować :(

No a kiedy do nas zawitasz :oops: ? bo tak pytam i męczę, ale my byśmy chcieli baaaardzo abyś odwiedziła kociaki :kotek:
Pirat [*] Pepe [*] Masza Stefan

Del

Od: Wto lis 24, 2009 16:30

Post » Czw wrz 01, 2011 20:30 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Ja tez bym baaaaardzo chciała, tęsknie za Wami :1luvu:

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Czw wrz 01, 2011 20:53 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

gisha pisze:Ja tez bym baaaaardzo chciała, tęsknie za Wami :1luvu:

A my za tobą Soniu, mocno trzymamy kciuki za zdrówko kochana!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pt wrz 02, 2011 15:06 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

gisha pisze:Ja tez bym baaaaardzo chciała, tęsknie za Wami :1luvu:

No to Kochana wskakuj w pociąg lub w samochód i przyjeżdżaj :D zrobimy pikietę powitalną wraz z Kociakami (Pepe miauczącym na czele bo potrafi zawodzić :? ) :ryk:

Del

Post » Pt wrz 02, 2011 18:16 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Dziewczynki moje kochane Aniu, Beatko i inne kociary z Gdańska, tesknię bardzo ale przyjadę dopiero jak będę miała samochód, bo swój pozyczyłam mojemu ex , który w Toruniu remontuje mieszkanie, które kupił .17tego wraca do Australii, wiec dopiero potem jest mozliwy moj przyjazd.Pociagiem się nie wybiorę, bo to ponad 7 godzin jazdy i muszę pozabierac trochę rzeczy z mieszkania w Gdańsku więc musze samochodem.
Myśle, ze jak juz będę w gdańsku, to na pewno sie zobaczymy :D
Uściski dla wszystkich i głaski dla futerek!!!!

gisha

Post » Pt wrz 02, 2011 18:47 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Cudna wiadomość:) czekamy :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon wrz 19, 2011 11:13 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

W związku z planowanym (kolejnym) remontem podłogi w salonie (i związaną z tym wylewką) postanowiliśmy Kociaki zawieść do rodziców na Mazury. Na początku myśleliśmy o hoteliku p.Sabiny Skazy, ale zaraz po remoncie mamy urlop, więc to dla nich byłby podwójny stres i zmiana otoczenia, najpierw hotelik a potem dom rodziców. Mieliśmy wolne od czwartku do niedzieli więc zapadła decyzja aby na razie zawieść do rodziców Kociaki, a my do nich dojedziemy 17 października na 3 tygodniowy urlop, tak więc kociaki nie będą w domku prawie 2 miesiące... ale za to mają duży dom i oranżerię dla siebie :lol: oczywiście koty moich rodziców wystraszone nowymi przybyszami, natomiast Panowie P&P odważni, zwiedzają wszystko. Co niektóre kwiatki Mama musiała pilnie ewakuować bo się dobierały do nich, ale za to posadziła im perz do gryzienia. Wczoraj wieczorem wróciliśmy do domku i tak tu smutno i pusto bez moich Tygrysków :( oby szybko nastał urlop :)

Del

Post » Pon wrz 19, 2011 14:56 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Nooo to chłopaki będą miały wakacje! Nie martw się, szybko miną, nawet się nie obejrzycie ;)
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon wrz 19, 2011 15:37 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Ale wiesci, a ja własnie planuję przyjazd i szkoda ze nie zobaczę kociaczków :(
Ale sama sobie jestem winna, ze tak długo nie mogłam się zebrac .Ale teraz juz muszę, bo potem pogoda moze byc rózna a jadę samochodem .
Kciuki za szybki remont no i za udane wywczasy chłopaków :ok:
Ciekawe czy im tez będzie smutno bez Was, ale u rodziców tyle atrakcji, ze pewnie szybko im minie czas do Waszego przyjazdu.
Całuski :1luvu:

gisha

Post » Pon wrz 19, 2011 15:41 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Mam nadzieję że szybko minie bo i tęsknię za nimi i urlopu już potrzebuję :twisted: U rodziców to duuuuużo atrakcji, bo i dom duży i koty moich rodziców, ale mam nadzieję że będą tęsknić, w końcu ja za nimi baaardzo mocno :roll:
a to kiedy Soniu zawitasz do Gdańska? bo my wrócimy z kociakami 8 listopada , więc może się jednak uda Tobie zobaczyć Przystojnaków ?

Del

Post » Pon wrz 19, 2011 16:14 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Aniu, teraz muszę jechac samochodem ,bo muszę pozabierac parę rzeczy a w listopadzie to juz pogoda rózna i tym moim gratem bałabym się jechac .

gisha

Post » Pon wrz 19, 2011 16:30 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

gisha pisze:Aniu, teraz muszę jechac samochodem ,bo muszę pozabierac parę rzeczy a w listopadzie to juz pogoda rózna i tym moim gratem bałabym się jechac .

no to mam nadzieję że chociaż nas odwiedzisz :D a na pewno jeszcze nie raz zawitasz do Gdańska to wtedy zobaczysz przystojnych czarno&białych :piwa:

Del

Post » Pon wrz 19, 2011 16:40 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

dzieki za zaproszenie, zobaczę jak będzie z czasem .
Tez mam nadzieję ze może innym razem uda się zobaczyć chłopaków.

gisha

Post » Sob wrz 24, 2011 11:45 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

Codziennie dzwonię do rodziców na ploty co u naszych Skrabeńków. A tu mama mówi że to Diabły nie koty :twisted: straszą jej koty:
Pepe zafascynowany jest starszym kocurkiem Basiorem i ciągle za nim łazi jak go zobaczy w domu
Obydwoje męczą Kajusie- milutką i drobniutką koteczkę, atakują z 2 frontów...
Kacper- kocurek z nadwagą śpi, więc nie zwraca na nich uwagi
Bercia(Skarpetka)-koteczka z nerwica do wszystkiego co żyje i chodzi jeszcze bardziej znerwowa i trzeba ją zamykać w jej "królestwie", czyli pusty pokój mojego brata gdzie śpi i rano stamtąd wychodzi...
Kociaki nie zwracają uwagi na ogólnie przyjęte porządki i smacznie sobie śpią na stole w kuchni dziwiąc się na wyganiającego z niego tatę...
Ale i tak je Kocham i tęsknię :1luvu:

Del

Post » Sob wrz 24, 2011 12:01 Re: Pirat i Pepe,czyli black&white podwójnie :)

No to trzy światy mają rodzice i ich futerka z chlopakami :lol:
Ale z tego wniosek ze same nie stresuja się i uzywaja wolnosci :D
Pewnie po ich wyjezdzie będzie rodzicom pusto w domku :wink:
Aniu, pozdrów rodziców i przekaz głaski dla słodziaków :1luvu:

gisha

[poprzednia][następna]