cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 16:13 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Amik z rana, przed chwilą pochrupał żarełko i zwiedza mieszkanie własnie:) choć większosć dnia spędza na siedzeniu w ścisku pod kanapą :)
Obrazek

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw wrz 01, 2011 16:27 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

filcowasova pisze:Amik z rana, przed chwilą pochrupał żarełko i zwiedza mieszkanie własnie:) choć większosć dnia spędza na siedzeniu w ścisku pod kanapą :)
Obrazek

przyzwyczai sie moj rudy przez tydzien siedzial mi w meblach na polkach nawet pod meblami zastawilam wszystkie dziury to mi na polkach siedzial tez nie jadl a teraz zre za trzech i z kolan go nie moge zgonic przylepa moja w nocy to sie tuli jak dziecko :kotek: bedzie dobrze :ok:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw wrz 01, 2011 17:33 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Basiu, ja nie zwariowałam wysyłając Ci na pw 3 razy tę samą wiadomość. Za każdym razem był komunikat, że nie mogę teraz tego wysłać i " spróbuj ponownie". No więc próbowałam tak aż trzy razy. :roll: :roll: :roll:

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw wrz 01, 2011 17:49 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

filcowasova pisze:Obrazek

Piękne zdjęcia 8) ...............

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw wrz 01, 2011 18:08 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Fakt zdjęcie super :ok: Ale jestem w szoku że Amik tak ciężko "przyjął" zmianię miejsca ,ale tak jak Marta mówi za Łobuza dała bym sobie rękę uciąć bo był strasznie kontaktowym kotem na kociarni ,a u niej po adopcji tydzień przesiedział pod meblami.
Wynika z tego że wbrew pozorom obydwa Panowie to wrażliwe chłopaki.Trzymaj się domku ,Amiś przyzwyczai się i będzie oki.

Kochani ja niestety nie piszę się na grila musiałabym szybko imprezę skończyć i o 18-18:30 spadać do domu z małą bo już o tej godz jest dość zimno :( Jakoś bardzo zimne są te wieczory :|
A może tak grilla przenieśc na następny rok na lato :oops: O ile marty rodzice nam działkę wypożyczą w innym terminie :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw wrz 01, 2011 18:21 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

mam nadzieję , że macie racje :)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw wrz 01, 2011 19:40 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

No więc Ja jestem za tym by grilla przenieść na wiosnę, lato. Nie ma to chyba sensu. Ja też ciężko z czasem stoję i bym musiała opuścić imprę ok 20. Niestety mam tylko parę dni na realizację pewnego planu bardzo czasochłonnego dla mnie. :wink:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 01, 2011 19:45 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Marta /herzpl/ grilla chyba jednak przeniesiemy. Mam nadzieję że zła nie będziesz, ale nie ma sensu tego robić. No niestety nie wypaliło to spotkanko choć wielka, wielka szkoda :(
Następnym razem będzie huczna impreza :ok:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 01, 2011 19:46 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Mały Rudi pojechał dziś na swoją nową chatę :kotek:

Trzymamy za niego kciuki :ok:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 01, 2011 19:49 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Dziś wydaliśmy 201 zł.

Badania kotów, utylizacja, tabletki na odrobaczenie dla maluchów.

Migotka (Dt hidi)- morfologia, biochemia, leki.

Kocur jeszcze bezimienny od mar_tiki - morfologia, biochemia, leki.

Utylizacja ciała kotka który trafił do nas na jedna noc by odejść w cieple i spokoju :cry:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 01, 2011 19:49 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Oj trzymamy :ok: :ok: za wszystkie szczęśliwe w nowych domach :1luvu:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw wrz 01, 2011 19:50 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Szukam też domu na CITO dla suki nowofundlanda 9 miesięcy. Jest niestety ciężka do ułożenia. Idealna do stróżowania, bądź osoby mającej doświadczenie z tego typu rasą/
MIKUŚ

Post » Czw wrz 01, 2011 20:07 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

MIKUŚ pisze:Dziś wydaliśmy 201 zł.

Badania kotów, utylizacja, tabletki na odrobaczenie dla maluchów.

Migotka (Dt hidi)- morfologia, biochemia, leki.

Kocur jeszcze bezimienny od mar_tiki - morfologia, biochemia, leki.

Utylizacja ciała kotka który trafił do nas na jedna noc by odejść w cieple i spokoju :cry:

Jak to kocur mar_tiki nie ma imienia 8O ależ ma .Jego godność tymczasowa to TARKAN :mrgreen: Brzuchol (a raczej flaczek posterylkowy )mam odpowiedni :wink: Żeby jeszcze umiał taniec brzucha zatańczyć :mrgreen:
A tak na marginesie p.doktor potwierdziła że to kot zadbany i domowy.Jutro do połunia porozwieszam ogłoszenia

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw wrz 01, 2011 20:15 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Kochani, zbliżamy się do setki. Stówa za pasem. Pisaliśmy to wszyscy od 1 Maja ( nawiasem pisząc Swięta Pracy). Miłe są takie okrągłości. :D

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

[poprzednia][następna]