Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mawin pisze:Uff super że łapka zostałakamień spadł mi z serca.
jessi74 pisze:Figaro52 na taki watek natrafilam, to chodzi o naszego dawnego tymczasika, wiedziałaś coś że jest taki problem z jego wyleczeniem?
ciekawa jestem co to za wet ? viewtopic.php?f=1&t=132472&start=0
Agness78 pisze:jessi74 pisze:Figaro52 na taki watek natrafilam, to chodzi o naszego dawnego tymczasika, wiedziałaś coś że jest taki problem z jego wyleczeniem?
ale się zagotowałamjestem w szoku
musiałam coś napisać
![]()
już dawno takiego tupetu nie widziałam.....
Zołzik pisze:[b]Kot jest konsultowany m.in. na UP. Jeśli polecacie Legwana, to chętnie się tam wybiorę [b]
mawin pisze:Zołzik pisze:[b]Kot jest konsultowany m.in. na UP. Jeśli polecacie Legwana, to chętnie się tam wybiorę [b]
Najlepiej doktor Włodarczyk , jest w czwartki. Zombik był w cieżkim stanie, nie chciał się leczyć - wyciek z oka, nosa, charczenie , wszytsko nawracało a do tegp PNN i w sumie udało się go wyprowadzić na prostą właśnie doktorowi Włodarczykowi.
jessi74 pisze:Figaro52 na taki watek natrafilam, to chodzi o naszego dawnego tymczasika, wiedziałaś coś że jest taki problem z jego wyleczeniem?
Figaro52 pisze: Przedwczoraj dostalam smsa w pracy z zapytaniem czy Pinki miał robione testy na białaczkę.
turkawka pisze:Nutka od Agnieszki wraca z adopcjiNiestety Agnieszka ma bardzo chorego swojego kota i nie może jej przyjąć w tej chwili. Będzie negocjować z domkiem, żeby ją przetrzymali do czasu znalezienia nowego domu, ale nie wiadomo jak będzie. Kotka jest zdrowa, przed 2 szczepieniem. Ma w tej chwili 2 miesiące. Czy ktoś może pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 743 gości