Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - KONIEC !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2011 17:06 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

A podniosę się, a co :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 01, 2011 18:37 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

:ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 18:46 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

VIp nadal nie odpisałaś mi na maila :D , nie moge ci zwrotnie odesłać wiadomości z pdf (z banku) i adresem
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Czw wrz 01, 2011 18:48 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

agajwg pisze:VIp nadal nie odpisałaś mi na maila :D , nie moge ci zwrotnie odesłać wiadomości z pdf (z banku) i adresem

Przepraszam...juz lecę :oops: .

vip

Post » Czw wrz 01, 2011 20:26 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Małgosiu, marzy mi się zamówienie niebieskich kotków u Ciebie....

Jakie kamienie masz do dyspozycji?
Obrazek

KasiaF

Od: Sob sie 14, 2010 19:15

Post » Pt wrz 02, 2011 6:05 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Kasieńko, w tj chwili na już są jadeity i turkusy :D .
Jeśli będziesz zdecydowana, proszę o pw :D .

vip

Post » Pt wrz 02, 2011 15:59 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Na dzisiaj : nr 1, 3, 4, 8, i 9.

Ja jestem totalnie zniechęcona :( .
Wy wiecie, jakie te dzisiejsze rzeczy są ładne?
Nie wiecie, bo i skąd :( .
I wcale nie dlatego to piszę, żeby się pochwalić, tylko wkurza mnie, że porobiłam dziś 5 maleńkich cudeniek, precyzyjnie owiniętych, dopracowanych, ślicznych po prostu- i co?
I guzik widać :( .
Ehhh, szkoda mojej roboty :( ....

vip

Post » Pt wrz 02, 2011 16:12 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Ja chcę oglądać, a nie słuchać Twoich płaczów, ok kochana? :*

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Pt wrz 02, 2011 16:27 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Danzig pisze:Ja chcę oglądać, a nie słuchać Twoich płaczów, ok kochana? :*

Ok...juz siedze cicho :D .

vip

Post » Pt wrz 02, 2011 16:40 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

No, i prawidłowo, tak ma być! :ok:

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Pt wrz 02, 2011 18:58 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Ładne są!!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt wrz 02, 2011 19:02 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

taizu pisze:Ładne są!!

Dziękuję bardzo :1luvu: .

vip

Post » Pt wrz 02, 2011 19:13 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

hoopsne, ja ostatnio wróciłam do malowania portretów (tam sobie kiedyś studia opłaciłam przez malowanie za pieniądze, w domu było krucho...) a zamiast pieniędzy, wziełam od koleżanki wór karmy kociej ! Jak masz zdolności to trzba je wykorzystać a najlepiej w słusznej sprawie :D
Obrazek
To mój ukochany szczurek, już dawno w szczurzym niebie. To druga życiowa męska miłość. Pierwszą był ukochany kot...
Nigdy nie dyskutuj z zadufanym w sobie idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...

agajwg

Od: Sob cze 25, 2011 10:11

Post » Pt wrz 02, 2011 19:18 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

agajwg pisze:Jak masz zdolności to trzba je wykorzystać a najlepiej w słusznej sprawie :D

I tak trzymaj Małgoniu :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt wrz 02, 2011 19:29 Re: Biżuteria na moje i inne kocie biedy! - co dzień nowości !!!

Małgosiu, ale przecież dałaś dobre opisy, zwracające uwagę na poszczególne elementy! Kto będzie zainteresowany, na pewno dojrzy to co trzeba! :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

[poprzednia][następna]