Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Aniu - Skarbonko, kasa do Ciebie juz poszla, mozesz zamowic ten wor karmy, ku radosci kotkow Izy
skarbonka pisze:Ania i jej Nitro pisze:Aniu - Skarbonko, kasa do Ciebie juz poszla, mozesz zamowic ten wor karmy, ku radosci kotkow Izy
oczywiście Kochana![]()
dziękujemy z całego serca![]()
Ania i jej Nitro pisze:przynajmniej w moich przelewach "kotowych" bank jest sprawny i szybki![]()
A ja mam dzisiaj dola strasznego, zastanawiam sie, czy ja sie w ogole nadaje na Miau, nie mam sily na te wszystkie zwierzece tragedie
iza71koty pisze:Nowa kicia z dwoma kociaczkami, którą karmię od ponad dwóch tygodni.Kociaczki dostały budkę po Maksiu.Była pusta od ponad pół roku.Ale na razie nie są zainteresowane.Myślę czy nie wymienić jej na Tozowską przerobioną z dwójki jedynkę.-
-
-
-
-
-
Szary kociaczek wygląda mi na kocurka.Jest bardziej odważny.Pierwszy wybiega co sił w nogach ,kiedy przychodzę z jedzeniem i wołam.Zaś biało czarny kociaczek to z pewnością dziewczynka.Dość waleczna.Zwłaszcza o jedzonko.Podobnie jak mama.Mama kociąt ostatnio dała niezłą jazdę kocurowi ,który próbował zbliżyć się na ich stołówkę.Kocurek został obsłużony w bezpiecznej odległości.
Ania i jej Nitro pisze:Aniu - Skarbonko, kasa do Ciebie juz poszla, mozesz zamowic ten wor karmy, ku radosci kotkow Izy
Ania i jej Nitro pisze:przynajmniej w moich przelewach "kotowych" bank jest sprawny i szybki![]()
A ja mam dzisiaj dola strasznego, zastanawiam sie, czy ja sie w ogole nadaje na Miau, nie mam sily na te wszystkie zwierzece tragedie
Ania i jej Nitro pisze:iza71koty pisze:Nowa kicia z dwoma kociaczkami, którą karmię od ponad dwóch tygodni.Kociaczki dostały budkę po Maksiu.Była pusta od ponad pół roku.Ale na razie nie są zainteresowane.Myślę czy nie wymienić jej na Tozowską przerobioną z dwójki jedynkę.-
-
-
-
-
-
Szary kociaczek wygląda mi na kocurka.Jest bardziej odważny.Pierwszy wybiega co sił w nogach ,kiedy przychodzę z jedzeniem i wołam.Zaś biało czarny kociaczek to z pewnością dziewczynka.Dość waleczna.Zwłaszcza o jedzonko.Podobnie jak mama.Mama kociąt ostatnio dała niezłą jazdę kocurowi ,który próbował zbliżyć się na ich stołówkę.Kocurek został obsłużony w bezpiecznej odległości.
Iza, alez te Twoje kocie stolowki to wypas![]()
A to zdjecie, gdzie je koteczka czarno -biala to SheratonKarma sucha, mokra, a w srodku gotowane pysznosci
Jaka ja sie ciesze, ze sa jednak dobrzy, kochajacy zwierzeta ludzie na tym swiecie
meggi 2 pisze:Izo melduję się z dużym opóznieniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, misiulka i 223 gości