cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 20:07 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Kociara82 pisze:

:1luvu: :1luvu: no to was polubilam :D

dzieki :ok:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro sie 31, 2011 20:39 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

nmzc :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 31, 2011 20:40 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

filcowasova pisze:Witam, na poczatek sie przywitam:)
Od dzis mieszka z nami Amik od Pani Eli, jako że jesteśmy "świeży" proszę o pomoc. mam trochę mebli pod które da się wejść , Amik najpierw zaszył sie pod łożkiem córki, głaskany od góry nie uciekał przed ręką , potem zaszył się pod szafe, po jakimś czasie go wyciagnęłam, pokazałam kuwete, miski z jedzeniem ale od razu zwiał z powrotem pod szafe. Cały dzień nie korzystał z kuwety nie pił, zjadł kilka kostek suchej karmy. i nadal siedzi pod szafą. martwię się , żeby się nie odwodnił. w ogóle nie jest ciekawy otoczenia , zestresowany okrutnie chyba, majac go na rekach - bardzo się trzasł. Proszę o rade jak dalej postępowac ? pozdrawiam

Na spokojnie :)Amiś długo szukał domu i był bardzo zżyty z rodzeństwem ,elą i jej domkiem .Teraz zapewne to dla niego wielki szok ,bo i ludzie się zmienili i otoczenie i pachniecie dla niego inaczej jak jego brat i siostra.
Szop -Amik przystosuje się do nowego domu zapewne szybko bo to odważy chłopak .Narazie dajcie mu poprostu święty spokój .Tak jak Axa mówi chlopak wyjdzie w nocy na zwiad terenu sprawdzi że nic mu nie grozi i powolutku zacznie was akceptować ,a z czasem pokocha całym kocim serduszkiem :ok:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sie 31, 2011 20:41 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Herzpl UKŁONY SIĘ NALEŻĄ !!!!!

DZIĘKUJEMY!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tym miłym akcentem kończymy wakacje :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro sie 31, 2011 20:43 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Filcowasova witamy serdecznie na forum :)

Mam nadzieję że Amiś spełni wasze oczekiwania :>
MIKUŚ

Post » Śro sie 31, 2011 20:49 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

MIKUŚ pisze:Herzpl UKŁONY SIĘ NALEŻĄ !!!!!

DZIĘKUJEMY!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tym miłym akcentem kończymy wakacje :mrgreen:

nie ma za co mam czas lubie pisac o naszych kotkach :) poprosze fotke tego kociaka co sie chowa pod meblami to zaraz sie pochw3alimy na fejsie :lol:

herzpl

Post » Czw wrz 01, 2011 5:30 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

doniesienia z ostatniej chwili. Amik leży w kuchni na parapecie przytulony do czajnika. kawy dzisiaj nie będzie :mrgreen:
tylko jakoś nie widac żeby ubyło jedzenia z miski. wody nie wiem czy się napił, no i trzesie sie . chwilowa ksywa to galareta:). ale moze nie będzie żle , jakby chciał to by zwiał pod meble , a na razie dziarsko tuli się z czajnikiem i głaskany nie zwiewa.

Fotki będą na pewno, bo ja lubię zdjecia robić , będziecie mieć dość:)
pozdrawiam

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw wrz 01, 2011 5:45 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

MIKUŚ pisze:Mam nadzieję że Amiś spełni wasze oczekiwania :>

No ba! teraz tylko trzeba kciuków , że uznał , że mu u nas nic nie grozi:)

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Czw wrz 01, 2011 7:24 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

No to moi drodzy czas do szkoły ruszyć :mrgreen: Ciekawe gdzie nasze kociaki będą brać nauki.
Wczoraj kolejne 2 dzikusy wysterylizowane :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 01, 2011 7:35 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Słuchajcie tak serio teraz pytam co z tą imprezą w sobotę wypali czy nie? Musimy mieć konkrety.

jak maja przyjść 2 osoby to nie ma sensu chyba :roll:

Lista osób kóre są chętne na 100 %.
+ herzpl
+ Ja
+ Dagmara /błękitna/

Czy ktoś jeszcze? Jest czwartek Marta musi już wiedzieć czy tak czy nie? Bo myślę że nie ma sensu to spotkanie jeżeli mają byc 3 osoby :mrgreen:

No chyba że ktoś jeszcze się zgłosi:)

Ula (-), Martyna (-), Kociara(-), hidi (-), Bona (-), Michał (-)

Mar_tika, ElaP, Felinae, bubor, king_usiak, caldien - proszę określcie się!

Jeśli będziecie to impra też będzie :piwa:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 01, 2011 11:21 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

MIKUŚ pisze:Słuchajcie tak serio teraz pytam co z tą imprezą w sobotę wypali czy nie? Musimy mieć konkrety.

jak maja przyjść 2 osoby to nie ma sensu chyba :roll:

Lista osób kóre są chętne na 100 %.
+ herzpl
+ Ja
+ Dagmara /błękitna/

Czy ktoś jeszcze? Jest czwartek Marta musi już wiedzieć czy tak czy nie? Bo myślę że nie ma sensu to spotkanie jeżeli mają byc 3 osoby :mrgreen:

No chyba że ktoś jeszcze się zgłosi:)

Ula (-), Martyna (-), Kociara(-), hidi (-), Bona (-), Michał (-)

Mar_tika, ElaP, Felinae, bubor, king_usiak, caldien - proszę określcie się!

Jeśli będziecie to impra też będzie :piwa:

gril jest opal tez kazdy przychodzi z kielbaska i piwkiem a gdyby co niedaleko jest hata wolna moich rodzicow to i nocleg zapewniamy :D qa moja siostra tez chetna :)

herzpl

Post » Czw wrz 01, 2011 11:23 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

No przykro mi bardzo :( , tym razem nie uda mi się przyjść. Stan zdrowia mamy jest nienajlepszy a sprawdzona opiekunka ma zajęty ten dzień. Wielkie przepraszam, nie mogę.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw wrz 01, 2011 11:27 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Pani Kasiu, trochę mi lżej, że Amik się wreszcie ujawnił i przestał uciekać. Dla mnie wczorajszy dzień tez był bardzo trudny, bo pokochałam to słoneczko. Ale teraz niech świeci dla Pani i Jagódki. :kotek: :ok:
Dziękuję za informacje, są bardzo potrzebne.

elape

Od: Pon mar 21, 2011 17:52

Post » Czw wrz 01, 2011 12:27 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

elape pisze:No przykro mi bardzo :( , tym razem nie uda mi się przyjść. Stan zdrowia mamy jest nienajlepszy a sprawdzona opiekunka ma zajęty ten dzień. Wielkie przepraszam, nie mogę.

pozostaje mi zyczyc zdrowia i wyprostowania sytuacji szkoda ale rozumiem tez mam swoje klopoty..

herzpl

Post » Czw wrz 01, 2011 14:50 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

herzpl pisze:
elape pisze:No przykro mi bardzo :( , tym razem nie uda mi się przyjść. Stan zdrowia mamy jest nienajlepszy a sprawdzona opiekunka ma zajęty ten dzień. Wielkie przepraszam, nie mogę.

pozostaje mi zyczyc zdrowia i wyprostowania sytuacji szkoda ale rozumiem tez mam swoje klopoty..

niech ktos napisze adres naszej kociarni :?: i jeszcze jedno jesli ktos z was chce byc wspoladministratorem stronki to moge go kliknac tylko musze wiedziec ze wy to wy :oops:

herzpl

[poprzednia][następna]