Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2011 23:21 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Tak...biedak :( Bejbi wczoraj na USG prawie szoku dostała :( dlatego bardzo mi go żal.Co do Bejbi po Fenbenazolu ma na nowo,gorsze zapalenie żołądka i jelit :cry: :cry: :cry:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sie 30, 2011 6:15 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misiu, zdrowiej szybciutko :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 31, 2011 20:50 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Dzisiaj Misio dostał budkę od as_animali :1luvu: :1luvu: :1luvu: I jeszcze zabaweczki w paczce przyszły :D :D Misio co prawda już trochę lepiej się czuje :ok: , ale zabaweczki jakoś futra nie zainteresowały :? No to trafiły do malutkiej kocinki, która wczoraj w nocy po akcji ratunkowej uskutecznionej przez moich znajomych wylądowała w lecznicy 8)

Misio zestresowany, ale bez większych problemów akceptuje wszelkie działania lecznicze :kotek: Charczenie jeszcze jest, ale minimalistyczne :ok: :ok: :ok:

Szukam DT/DS dla małej czarnej 2-miesięcznej koteczki - lekka dziczka, ale przytulona mruczy i zdrowa jest :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw wrz 01, 2011 8:54 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misio pokochał budkę :D :D :D as_animali - dzięki jeszcze raz :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Kocio podobno mniej - dzięki budce - zestresowany i postępy w zdrowieniu też są :ok: :ok: :ok: :ok:

Mała czarna - chyba Auto ją nazwę :wink: , bo malutka pod samochodem się ulokowała i tak darła mordeczkę, że pół dzielnicy razem ze strażą miejską spod tego auta ją wyciągało 8) - szaleje masakrycznie i dalej drze mordeczkę :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Post » Czw wrz 01, 2011 11:17 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:Misio pokochał budkę :D :D :D as_animali - dzięki jeszcze raz :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Kocio podobno mniej - dzięki budce - zestresowany i postępy w zdrowieniu też są :ok: :ok: :ok: :ok:

Mała czarna - chyba Auto ją nazwę :wink: , bo malutka pod samochodem się ulokowała i tak darła mordeczkę, że pół dzielnicy razem ze strażą miejską spod tego auta ją wyciągało 8) - szaleje masakrycznie i dalej drze mordeczkę :lol: :lol: :lol:

No jak tu te małe zrozumieć :lol: szaleje,a się drze i o co chodzi nie wie nikt :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw wrz 01, 2011 12:18 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Aleksandra59 pisze:Misio pokochał budkę :D :D :D as_animali - dzięki jeszcze raz :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

super Misiu, zdrowiej i wracaj do dt - lecznica jest beee na dlugie pobyty..

ja znow zmykam do roboty- intesywna praca już 11 dzien mnie wykańcza.. mam nadzieję, ze zanim umrę to ja skończę :evil:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw wrz 01, 2011 12:52 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Widziałam dziś Misia - w właściwie szczelnie przykrytą klatkę z Misiem.
Dbają o niego, żeby się nie stresował :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 01, 2011 12:55 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Tak trzymać! :ok:

Erin

Post » Czw wrz 01, 2011 12:59 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Cieszę się ogromnie że budka spodobała się Misiowi. Dobrze Aleksandro59,że dałaś znać na forum bo moje kociny z niej nie korzystały. Dzięki Tobie Misio ma swój "domek" (nawet w lecznicy,bo przenośny :wink: ) Trzymamy kciuki za zdrówko Misia :ok: :ok: :ok: :ok:

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

Post » Pt wrz 02, 2011 9:20 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misio lepiej :ok: :ok: :ok: Żre indyka, aż mu się uszy trzęsą :lol: :lol: No i z budki praktycznie nie wychodzi - tylko na jedzonko 8)

Misio w lecznicy na razie zostaje do poniedziałku. Zobaczymy co będzie dalej jak wet prowadząca futro obejrzy :kotek:

Aleksandra59

Post » Pt wrz 02, 2011 9:32 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Ciekawe jak obejrzy? :D chyba rtg kota przez budkę :D

nieustanne kciuki za Misia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt wrz 02, 2011 22:52 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11

Post » Sob wrz 03, 2011 11:16 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Misiu, jak się miewasz?

Erin

Post » Nie wrz 04, 2011 20:48 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Marzenia11

Post » Nie wrz 04, 2011 21:00 Re: Mis&Marcel(*)s15 rozmruczany Miś uczy się człowieka..

Jak tam rudy Misio :kotek: :?:
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]