Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania i jej Nitro pisze:Hej Skarbonko,
wrzesien sie zaczal wiec i pieniazki niedlugo pojda![]()
Dobrze, ze przypomnialyscie maruderom o skladkach, w koncu byc czlonkiem KS - to brzmi dumnie![]()
A swoja droga, mam cholernego dola, ja sie chyba zupelnie nie nadaje na Miau, na te tragedie, na odejscia kotkow, zupenie mnie to przerasta
krynia08 pisze:Ania i jej Nitro pisze:Hej Skarbonko,
wrzesien sie zaczal wiec i pieniazki niedlugo pojda![]()
Dobrze, ze przypomnialyscie maruderom o skladkach, w koncu byc czlonkiem KS - to brzmi dumnie![]()
A swoja droga, mam cholernego dola, ja sie chyba zupelnie nie nadaje na Miau, na te tragedie, na odejscia kotkow, zupenie mnie to przerasta
nie jesteś osamotniona , dlatego nasz wątek jest czasem śmieszny, jako odskocznia od tego wszystkiego, bo byśmy umarły ze zmartwień
krynia08 pisze:No trudno , ważne, żeby kase zebrać i pomóc cierpiącym, a czy to się podoba, to już sprawa tych poważnych![]()
krynia08 pisze:no to dla rozrywki, KTO NIE ZAPŁACIŁ ZA SIERPIEŃ ,BO JUŻ WRZESIEŃMary do piątku usprawiedliwiona
![]()
krynia08 pisze:no to dla rozrywki, KTO NIE ZAPŁACIŁ ZA SIERPIEŃ ,BO JUŻ WRZESIEŃMary do piątku usprawiedliwiona
![]()
krynia08 pisze:Ania i jej Nitro , jak otumanię piwkiem dłużnikówto może szybciej zapłacą
![]()
![]()
MaryLux pisze:krynia08 pisze:no to dla rozrywki, KTO NIE ZAPŁACIŁ ZA SIERPIEŃ ,BO JUŻ WRZESIEŃMary do piątku usprawiedliwiona
![]()
Ależ ja daaaaaaaaaawno zapłaciłam za sierpień, dziś ma polecieć składka wrześniowa!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 574 gości