"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 10:36 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:A ja jeszcze nie odkryłam żadnych nowych "ekscesów" po nocy ... i zaczynam się bać ... :strach: bo to nienormalne przecież ... żeby tak nic? 8O 8O

Moje też nic jeszcze nie wymyśliły 8O ...to nie jest normalne, masz rację 8O 8O 8O .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw wrz 01, 2011 7:40 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Moje kotfory coraz bardziej interesują się rowerem - cyklistami chcą zostać, cy cuś 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw wrz 01, 2011 8:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A moj nadworny zakopywacz kup zakopal sobie kupe moimi podpaskami. Tz ma fo sprzatania bo Michal znowu tylek za kuwete wystawil.

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw wrz 01, 2011 8:16 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

O matko :lol:
Może nie chciał, żeby przeciekło :wink:

Erin

Post » Czw wrz 01, 2011 9:05 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Miałam kiedys tymczasa, ktory zgrabnie pakował kupsko w obrusik. Każdy róg był złożony do środka i potem jeszce całość na pół. Człowiek by lepiej nie złożył. Pierwszy raz była w szoku, bo przeciez nikogo (z ludzi) w kuchni nie było. Potem już wiedziałam, że taki zgrabny pakuneczek, to robota Norka.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Czw wrz 01, 2011 9:28 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Prakseda pisze:Miałam kiedys tymczasa, ktory zgrabnie pakował kupsko w obrusik. Każdy róg był złożony do środka i potem jeszce całość na pół. Człowiek by lepiej nie złożył. Pierwszy raz była w szoku, bo przeciez nikogo (z ludzi) w kuchni nie było. Potem już wiedziałam, że taki zgrabny pakuneczek, to robota Norka.

Łomatkobosko.... :ryk: :ryk: :ryk: to nawet mój Młody wymięka z pakowaniem kupska w kołderkę....
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Czw wrz 01, 2011 9:33 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

No ładnie... jak na forum kociofanów, to nieźle się ten wąt rozrósł przez 5 dni :mrgreen:

katarzyna1207 pisze:
Prakseda pisze:Miałam kiedys tymczasa, ktory zgrabnie pakował kupsko w obrusik. Każdy róg był złożony do środka i potem jeszce całość na pół. Człowiek by lepiej nie złożył. Pierwszy raz była w szoku, bo przeciez nikogo (z ludzi) w kuchni nie było. Potem już wiedziałam, że taki zgrabny pakuneczek, to robota Norka.

Łomatkobosko.... :ryk: :ryk: :ryk: to nawet mój Młody wymięka z pakowaniem kupska w kołderkę....

Też mam taką artystkę... jeden koniec kocyka w kuwecie, w drugi koniec zakopana micha. Jak odległość za duża, to zawsze można przysunąć michę do kuwety np... Szczytem było ściągnięcie z łóżka sporej narzuty i upchnięcie jej w całości w krytej kuwecie :roll: Podziwiałam ogrom pracy :twisted:
Na szczęście nie składa w kostkę. Jeszcze :roll: Jak zacznie, to się chyba wyprowadzę :x

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw wrz 01, 2011 9:35 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

OKI, współczuję!
U mnie wszystko jest dobre - obrus, ciuchy, gazeta 8)

Erin

Post » Czw wrz 01, 2011 9:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

e no a pakowanie kupy w chodnik? Emir ma w tym mistrzostwo świata :evil:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw wrz 01, 2011 10:20 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Dodam tylko odwijanie papieru toaletowego w łazience i "waterboarding" (tortury za pomocą wody) na własnołapnie topionych zabawkach w misce z wodą 8O 8O 8O ...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw wrz 01, 2011 12:59 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

A nie wrzucają Wam zabawek do torebek, butów?
Kiedys w poważnej instytucji próbuję dostać się do notesu w torebce, a tu ciach..........!!!!!
Wypada mi wielka, biała, piszcząca, wyfafluniona mysz z piórkiem w pupie. Spojrzeni na mnie.........nie powiem jak na kogo. :roll:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Czw wrz 01, 2011 13:08 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Mysza w butach to już norma :) A poza tym moje Czarne Kochanie dba o kondycję "mamusi" i wpycha zabawki głęboko pod meble - grunt to dobrze kogoś przeczołgać po całym domu :twisted:
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Czw wrz 01, 2011 13:11 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Torebki mam pozamykane :twisted:
Bo pół biedy, jak wrzucają - gorzej, jak wyjmują: klucze, kluczyki, portfel, chusteczki etc. :roll:
W bucie to tylko pawia kiedyś znalazłam, ale zaczynam mieć problemy z lokalizacją samych butów. I żeby jeszcze w parach były :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw wrz 01, 2011 13:23 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Wlasnie dostalam sms, ze moj kochany Michalek zafajdal pol chalupy. TZ juz posprzatal :)

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw wrz 01, 2011 13:35 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Ja jem! :twisted: :mrgreen:

Erin

[poprzednia][następna]