Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona: ZAKOŃCZONA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 19:58 Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona: ZAKOŃCZONA

Zdecydowałam sie zrobic aukcje dla She, na leczenie której zabrakło mi gotówki. Link do historii mojej kici http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=132143.
Bazarek potrwa do 07.09.2011 do godź 22:00 Wszystkie ceny są cenami kup teraz.
Poniżej przedstawię ręcznie robioną biżuterię z opisem, z jakiego materiału jest zrobiona. Podane ceny nie uwzględniają przesyłki. Biżuteria wykonywana jest przeze mnie ręcznie, korzystając z gotowych półfabrykatów jakimi są bigle czy zapięcia. Materiały użyte to srebro 925, 930, 999, mosiądz lub miedź, kamienie naturalne i kryształki Swarovskiego. Starałam sie dać jak najniższe ceny, srebro niestety przez ostatnie 2 lata wzrosło ponad 100%, niektóre z moich prac są bardzo pracochłonne. Licze tu na amatorki biżuterii i małe sroczki :D zapraszam do oglądania i zakupów.

1. Bransoletka - kamienie to Swarowski, onyx zielony, czarne szklane kuleczki, zapięcie + kuleczki srebro pr. 925, dł. 20,5 cm z zapieciem
Cena: 25 zł
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

2. Naszyjnik z mosiadzu - lakierowany mosiądz, zawieszka + zapięcie, dł. 51,5 cm
Cena: 25 zł - rezerwacja dla po_prostu_kaska
Obrazek

3. Zawieszka - srebro prób 925, 930, 999 (czyste srebro) wykonana techniką wire - wrapping, kamyczki - Swarovski, oksydowane, wielkość 4,7 x 3,3 cm.
Cena: 50 zł
Obrazek

4. Bransoletka - materiał sutasz, kamienie Turkus, onyx fasetowany oraz zwykłe kuleczki. Zapięcie na haftki, dł. 21 cm, obwód wewn. po zapięciu 17,8 cm.
Cena: 40 zł
Obrazek

5. Zawieszka - srebro 925, 999, mosiadz, kamień karneol, oksydowane, wymiary: 6 x 1,2 cm.
Cena: 20 zł
Obrazek

6. Kolczyki - srebro 925,930,999, bursztyn, długość z biglem 5,7 cm, oksydowane
Cena: 35 zł
Obrazek

7. Bransoleta - materiał sutasz, zapięcie na haftki, perły naturalne białe, dł. 19,3 cm, obwód po zapięciu 17,8 cm.
Cena: 35 zł
Obrazek

8. Bransoletka - regulowana długość, sznurek + srebrna muszelka próby 925.
Cena: 20 zł
Obrazek

9. Naszyjnik - korale - Sznurek skręcany typu lina, satynowy, kamienie - czarne onyksy + kwarc dymny, dł. 80 cm, sznur średnicy 0,7 cm.
Cena: 40 zł
Obrazek

10. Zawieszka na sznurku - srebro 925, bursztyn, sznurek satyna. Dł. sznurka 90 mm (regulowany przez związanie), średnica 0,3 cm, wisor wymiary: 4,4 x 3,2 cm.
Cena: 75 zł
Obrazek

11. Naszyjnik dwustronny- miedź, Swarovski, srebrne kuleczki pr. 925, onyks, ametyst, oksydowane, sznurek bezowy skrecany satyna o dł. 80 cm, wisor wymiary: 10 x 3 cm.
cena: 50 zł
Obrazek

Obrazek

12. Naszyjnik - srebro 925 - część polerowana, część oksydowana, poprzecierana, na czarnym sznurku o dł. 57 cm, wisor wymiary: 7 x 2,7 cm.
Cena: 65 zł
Obrazek

Dodatkowo - 2 paski założone ze 2 razy - stan idealny:

13. Pasek - skóra eko, 98 cm,
Cena: 15 zł
Obrazek

14. Pasek - zawiązywany, 81,5 cm część stała + sznurki. Pasek może być wiązany na biodra.
Cena: 15 zł
Obrazek

Ostatnio edytowano Śro wrz 07, 2011 21:07 przez Amanli, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23

Post » Śro sie 31, 2011 20:35 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

rany ... sama to robisz 8O .... ? Piękne...

czy naszyjnik z mosiądzu daje się zapiąć blisko szyi - tak "na krótko"? Czy można regulować?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro sie 31, 2011 21:47 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

Dziękuję :)

Tak sama robię, jak tylko mam materiały i koncepcję, a sprzedaję zazwyczaj po znajomych, mam w domu palnik, narzędzia, kupuję srebro w kawałku - blacha lub drut i powstaje z tego coś fajnego:)

Apropo naszyjnika z mosiądzu to jest on "na stałe" bo sznurki są wklejone w przekładki przez który przechodzi sznurek, mogę natomiast użyć innego sznurka i przełożyć zapięcie, albo założyć sznurek do wiązania albo wym yśleć coś co będzie pasowało :D
Obrazek

Amanli

Post » Śro sie 31, 2011 22:14 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

dagmara-olga pisze:rany ... sama to robisz 8O .... ? Piękne...

czy naszyjnik z mosiądzu daje się zapiąć blisko szyi - tak "na krótko"? Czy można regulować?

dagmara-olga, czy Ty jesteś zainteresowana tym naszyjnikiem nr 2? Bo ja bym go chętnie wzięła, ale nie chcę się wcinać :oops:
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 01, 2011 7:18 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

bierz! :-) ja póki co się gapię i kombinuję!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 01, 2011 8:11 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

Dziękuję :)

To ja poproszę naszyjnik nr 2 i dane na PW :)
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 01, 2011 8:15 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

nie wiem tylko, czy to kup teraz czy licytacja, bo w sumie nie bardzo to z treści wynika ale poczekajmy na Amanli
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw wrz 01, 2011 8:20 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

dagmara-olga pisze:nie wiem tylko, czy to kup teraz czy licytacja, bo w sumie nie bardzo to z treści wynika ale poczekajmy na Amanli

hmm, no sumie masz rację. Ja przyjełam, że "kup teraz", ale faktycznie jest data zakończenia więc może być i licytacja. No nic, czekamy na Amanli :)
po_prostu_kaska

Post » Czw wrz 01, 2011 23:57 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

Przepraszam najmocniej, juz poprawiłam, że wszystkie ceny są : kup teraz :) Dopiero teraz mogłam zajrzeć, cały dzień mnie nie było. Juz wysyłam wiadomość na pw.
Obrazek

Amanli

Post » Sob wrz 03, 2011 9:42 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

Przelew poszedł, no i podrzucam bo biżuteria śliczna :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob wrz 03, 2011 17:13 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

Dziękuję serdecznie i mam nadzieję, że któś jeszcze sie pokusi :mrgreen:
Obrazek

Amanli

Post » Pon wrz 05, 2011 11:14 Re: Aukcje dla mojej She - biżuteria ręcznie robiona

Aukcja jeszcze tylko 2 dni, zapraszam wszystkie Panie do oglądania i zakupów :)
Obrazek

Amanli