emkamara pisze:casica pisze:Oczom nie wierze w to co czytam.
Jakas emkamara od wczoraj twierdzi, ze jade odebrac Henia.
Zaklinam rzeczywistość.
No Ty jakaś emkamaro jedna

pójdę już spać,bo zaraz usłyszę"won z tego wątku awanturnico jedna"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zaklinam rzeczywistość.
Zaklinam rzeczywistość.
najszczesliwsza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:wiesz Kasia zawiodłam się na Tobie...prosze nie nazywac naszego weta konowałem, bo strace reszte szacunku do Ciebie.Jakos moje nerkowe koty prowadził dobrze, jest poprawa.Wetem nie jestes...
Weź się człowieku ogarnij,bo to co piszesz nie jest zdrowe.Każdy ma prawo do swojej opinii,i jeżeli ona uważa że weterynarz jest "konowałem" to najwidoczniej ma do tego powody.
A z reszta jakie to do CHOLERY MA ZNACZENIE?
LEPIEJ PRZYGARNIJ TEGO KOTA,A NIE ZRZĘDZISZ.
Ja bym przygarnęła,ale przedwczoraj znalazłam innego na ulicy!
XenaCatWomen
Ledwie radzisz sobie z odrobaczeniem kociątka, nie stać Cię na mleko dla niego, na karmę a piszesz, że Henia byś wzięła?
W tym momencie Casica wie ile kosztuje jego leczenie w skali miesiąca.
Henio potrzebuje leków, wlewów, nie wiem czy nie doczytałaś?
To są setki złotych, duże pieniądze i czas i wymagane umiejętności.
Więc nie pisz proszę takich rzeczy, że byś go przygarnęła, jeszcze w takim kontekście....
za niedzielę
XenaCatWomen pisze:najszczesliwsza pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:wiesz Kasia zawiodłam się na Tobie...prosze nie nazywac naszego weta konowałem, bo strace reszte szacunku do Ciebie.Jakos moje nerkowe koty prowadził dobrze, jest poprawa.Wetem nie jestes...
Weź się człowieku ogarnij,bo to co piszesz nie jest zdrowe.Każdy ma prawo do swojej opinii,i jeżeli ona uważa że weterynarz jest "konowałem" to najwidoczniej ma do tego powody.
A z reszta jakie to do CHOLERY MA ZNACZENIE?
LEPIEJ PRZYGARNIJ TEGO KOTA,A NIE ZRZĘDZISZ.
Ja bym przygarnęła,ale przedwczoraj znalazłam innego na ulicy!
XenaCatWomen
Ledwie radzisz sobie z odrobaczeniem kociątka, nie stać Cię na mleko dla niego, na karmę a piszesz, że Henia byś wzięła?
W tym momencie Casica wie ile kosztuje jego leczenie w skali miesiąca.
Henio potrzebuje leków, wlewów, nie wiem czy nie doczytałaś?
To są setki złotych, duże pieniądze i czas i wymagane umiejętności.
Więc nie pisz proszę takich rzeczy, że byś go przygarnęła, jeszcze w takim kontekście....
za niedzielę
Proszę,naucz się czytać.Zadałam pytanie BOZENIEZWISNIEWA, czy ona nie dałaby rady przygarnąć kota.A ja napisałam,iż przygarnełabym,gdybym miała możliwość.
Przepraszam,ledwie radzę sobie z odrobaczaniem kota? Kot jest normalnie odrobaczany,u weterynarza, ma dobre jedzenie a mleka dla ludzi nie potrzebuje,co powiedział mi nie jeden weterynarz.Więc z takimi komentarzami to nie do mnie,żenada.
Neela pisze:Dziewczyny/chłopaki - ja już naprawdę nie rozumiem co się w tych wątkach o Heniu porobiło![]()
Skąd tyle jadu, krytykowania, bezsensownego pisania że to źle tamto źle - czy Wy naprawdę chcecie traktować Henia jak rzecz???!!! Bo tak to wygląda w tej chwili - nie liczy się jego dobro - tylko by komuś dowalić i napisać jaki jest głupi.
Henio ma dobrze u Kamari - powinniście się cieszyć, że ktoś chce i ma warunki się nim zaopiekować a nie naskakiwać na Kamari do tego stopnia, że chce oddać kota komuś innemu a do domu zaprasza "inspekcje".
Skończcie te bezsensowne pisanie i zostawcie wreszcie Henia w spokoju - czy zastanowiłyście się, że nawet jak pojedzie do kogoś innego to i tak ta głupia "walka" o niego nie ustanie - bo zawsze ktoś będzie "wiedział lepiej" jak o niego dbać. Czy uważacie że takie zmiany domków będą dla niego dobre? Bo ja nie!!! On nie jest rzeczą, by go przerzucać z domku do domku!!!
Henio jest u Kamari - ONA DECYDUJE co i jak, nawet jeśli niektórym osobom się to nie podoba - a głupie i bezsensowne komentarze zostawcie dla siebie, nie wypisujcie ich w wątkach Henia!!!
Neela pisze:Najszczęśliwsza - nikt z Kamari nie robi "idola", mnie nie podoba się sposób w jaki te wątki o Heniu się rozwinęły, że zaczęto pisać na praktycznie każdego coś złego. Oddałaś Kamari chorego kota, ustalenia co do leczenia powinniście robić na pw, bo ta walka zaczęła się od tego że miałaś (masz nadal?) wątpliwości czy dobrze dba o niego i pisałaś o tym publicznie a inni podchwycili wątek by krytykować wszystko i wszystkich (także Ciebie).
Nie wiem co podejmiecie finalnie, ale jeśli nawet Henio wróci do Ciebie czy będziesz w stanie zapewnić mu dobre warunki??? Przecież właśnie to było powodem jego oddania...
Nie dziwię się Kamari, że nie chce pisać na wątkach czy nawet, że chce oddać kota - po tym jak niektórzy po niej "pojechali" pewnie ja i wiele innych osób by sobie odpuściło i też wolałoby oddać kota niż czytać codziennie oskarżenia na swój temat, że się nim źle opiekuje..
Prakseda pisze:XenaCatWomen pisze:Bożena z Wiśniewa,a Ty nie dasz rady kocura przygarnąć?Naprawdę mi go żal,jeden kotek więcej dużo Ci nie zrobi skoro masz warunki dla 21
quote]
Super tekst!
Skąd ja to znam?
Ty przygranęłaś jednego i basta, Bożena ma 21, to może mieć i 22. Jasne!!!
Fajnie się kogoś wrabia w kolejnego kota, tylko potem będzie, że zbieraczka.
Krzysiekbolo pisze:Casica
A to chyba nowość...
Ty ? Czy Kamari i Ty?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 30 gości