cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 14:46 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Kicia_Kluska pisze:Hej dziewczyny, niestety po wczorajszym dyżurze nie czuje się za dobrze...Moja alergia się odezwała i męczyła mnie całą noc i teraz... jeśli nadal tak będzie to nie wiem czy pójde na dyżur dzisiaj... :( w razie czego jest ktoś żeby mnie zastąpić? Bo boję się,że mi się pogorszy jeszcze bardziej....

Ryśka znowu puściła pawia....nie wiem czy to wina żarcia, czy jej coś jest...moja nie wymiotuje więc nie wiem co się dzieje...

Spokojnie Karola ,ja dziś po schronie byłam na kociarni dałam kotom jeść i posprzątałam .Wieczorem u Rudej będzie Agata i Baśka to też dadzą radę :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sie 31, 2011 14:49 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Wczoraj przyszły pieniążki za fant Bubora,dziś poszła przesyłka.Jak tylko paczka dojdzie do właściciela kwotę przeleją na konto KP.
Hidi odebrałam latarenkę .Dziękuję

mar_tika

Post » Śro sie 31, 2011 16:15 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

:ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro sie 31, 2011 17:14 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

mar_tika pisze:Marta my z gerberkowej terapii też krzystamy :wink:
Ja nie mam kompletnie pojęcia o portalach społecznościowych :oops:
I przyznam się bez bicia .Niestety dziś przywlokłam na kociarnę kota.W sumie to dorosłego ,pogryzionego kocura.Takiego miśka ,spokojnego statecznego i ala dupę.Takie lelum polelum.Z kotem możesz zrobić wszystko.Kot kastrowany typowo domowy.Jutro rozwieszę ogłoszenia ,mam nadzieję że znajdzie się właściciel.
Darek był zanieśc dzieciom Aszki jedzenie jakiś ciul zabił im okienko.Jutro jeszcze muszę zlokalizować gdzie się przeniosły:(Boże co za ludzie na tym świecie żyją!Niech ich szlag trafi!

sorry chcialam pomoc nikt nie pisal o tym nie wiedzialam ze wiecie :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Śro sie 31, 2011 17:30 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

herzpl pisze:
mar_tika pisze:Marta my z gerberkowej terapii też krzystamy :wink:
Ja nie mam kompletnie pojęcia o portalach społecznościowych :oops:
I przyznam się bez bicia .Niestety dziś przywlokłam na kociarnę kota.W sumie to dorosłego ,pogryzionego kocura.Takiego miśka ,spokojnego statecznego i ala dupę.Takie lelum polelum.Z kotem możesz zrobić wszystko.Kot kastrowany typowo domowy.Jutro rozwieszę ogłoszenia ,mam nadzieję że znajdzie się właściciel.
Darek był zanieśc dzieciom Aszki jedzenie jakiś ciul zabił im okienko.Jutro jeszcze muszę zlokalizować gdzie się przeniosły:(Boże co za ludzie na tym świecie żyją!Niech ich szlag trafi!

sorry chcialam pomoc nikt nie pisal o tym nie wiedzialam ze wiecie :oops:

A za co przepraszasz :roll: .Wszystkie pomysły są mile widziane :wink:

mar_tika

Post » Śro sie 31, 2011 17:40 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

marta wklej duze zdjecie logo kociej przystani bo mi strona wola ze za male zrobie grupe w moim koncie na fejsie i sprobuje zrobic stronke :roll:

herzpl

Post » Śro sie 31, 2011 17:55 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

herzpl, może stąd wystarczy https://profiles.google.com/kociaprzystan/about ?
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro sie 31, 2011 18:03 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

dzieki axa dobra laski strona jest zbieram propozycje co mam napisac i jakby ktos mugl mi adres kociarni bo skleroza zapomnala :oops:

herzpl

Post » Śro sie 31, 2011 18:20 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Udało mi się skontaktować z Ulą. Ula jest moim zbawcą-jeśli się coś dzieje to dzwonię do niej :1luvu: Pożyczyłam jej klucze, więc była na kociarni.

Dziękuję bardzo Ula! :piwa:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Śro sie 31, 2011 19:38 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

dobra strona hula jesli cos przeoczylam to prosze mnie poprawic.jestem administratorem wiec wszystkie posty jakie napisze beda mialy logo KP mam nadzieje ze wam to nie przeszkadza.jak sie umawiamy mam wszystkie info o kotkach pisac tylko z forum czy jakies rozliczenia o dlugach moze nie wiem co chcecie wiec prosze mnie informowac.to wy sie tam odznaczylyscie bo sa trzy osoby ktorych nie znam :|

herzpl

Post » Śro sie 31, 2011 19:38 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

:1luvu: :1luvu: no to was polubilam :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 31, 2011 19:47 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Witam, na poczatek sie przywitam:)
Od dzis mieszka z nami Amik od Pani Eli, jako że jesteśmy "świeży" proszę o pomoc. mam trochę mebli pod które da się wejść , Amik najpierw zaszył sie pod łożkiem córki, głaskany od góry nie uciekał przed ręką , potem zaszył się pod szafe, po jakimś czasie go wyciagnęłam, pokazałam kuwete, miski z jedzeniem ale od razu zwiał z powrotem pod szafe. Cały dzień nie korzystał z kuwety nie pił, zjadł kilka kostek suchej karmy. i nadal siedzi pod szafą. martwię się , żeby się nie odwodnił. w ogóle nie jest ciekawy otoczenia , zestresowany okrutnie chyba, majac go na rekach - bardzo się trzasł. Proszę o rade jak dalej postępowac ? pozdrawiam

filcowasova

Od: Nie sie 14, 2011 22:51

Post » Śro sie 31, 2011 19:57 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Ja też polubiłam :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Śro sie 31, 2011 19:58 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

filcowasova pisze:Witam, na poczatek sie przywitam:)
Od dzis mieszka z nami Amik od Pani Eli, jako że jesteśmy "świeży" proszę o pomoc. mam trochę mebli pod które da się wejść , Amik najpierw zaszył sie pod łożkiem córki, głaskany od góry nie uciekał przed ręką , potem zaszył się pod szafe, po jakimś czasie go wyciagnęłam, pokazałam kuwete, miski z jedzeniem ale od razu zwiał z powrotem pod szafe. Cały dzień nie korzystał z kuwety nie pił, zjadł kilka kostek suchej karmy. i nadal siedzi pod szafą. martwię się , żeby się nie odwodnił. w ogóle nie jest ciekawy otoczenia , zestresowany okrutnie chyba, majac go na rekach - bardzo się trzasł. Proszę o rade jak dalej postępowac ? pozdrawiam

W nocy powinien wyjść i pozwiedzać mieszkanie, spokojnie :)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

[poprzednia][następna]