Usiłuję uporządkować ogłoszenia na stronie (Haniu, tak btw, nowa strona to teraz
http://www.rtonz.i4.pl, może nie zawsze super aktualna, ale na pewno bardziej aktualna niż ta w podana pierwszym poście

[o ile tamta jeszcze w ogóle "żyje", bo wydaje mi się że nie])
No i parę pytań w związku z tym
Hanulka pisze:Dorosłe koty do adopcji:
1.Mańka - jest na stronie
2.Wiki - jest
3.Donia - jest (jako młodzież, rozumiem że do przeniesienia do dorosłych - chyba ma ok. roku w tej chwili)
4.Aleks - jest (jako młodzież, jw.)
5.Lola - jest
6.Laki - jest
7.Sara - jest
8.Klara - jest
9.Mamba - do dopisania
10. Moris - jest (jako młodzież, jw.)
Na stronie w dorosłych mam jeszcze Misia, Antosia, Antosię, Kalinkę - czy już się wyadoptowały albo z innych względów przestać je ogłaszać?
Razem z Morisem na działkach byli Hektor, Samir i Marko - pytanie jak wyżej, co z nimi?
Hanulka pisze:Młodzież i maluchy
1.Kropka - jest
2.Bella - do dopisania
3.Ola - jest
4.Ala - do dopisania
5.Bambo - jest
6.Zuzia - jest
7.Kacperek - jest
8.Zenuś - jest
9.Lusia - jest
10.Fila - do dopisania
11.Fifi - do dopisania
12.Franio - do dopisania
13.Hania - do dopisania (chyba jako trudne adopcje?)
14. Kubuś i Czaruś - do dopisania
na stronie mam jeszcze Kluskę (spod Pabianic), Dusię i Olka - pytanie jak wyżej, co z nimi?
Hanulka pisze:Do tego

trójka dzieci Mamby =
brak ogłoszenia i fotek (czarnej kotki bez przedniej stopki) - bojaźliwe - nowe.

Trzy kotki ze wsi i dwie kotki z działek - są w poście, foty też.
= wykupione przez slapcio u MartynaP

Siedem bojaźliwych /=
brak ogłoszenia i fot/ (3 wykupione ze schroniska i 4 złapane pod blokiem); jedno z nich ma uszkodzony nerw w przedniej łapce - prawdopodobnie zawiesiło się przeciskając się przez okienko piwniczne.
Na stronie mam w ogłoszeniach "zbiorowych": 3 maluszki, 3 kociaki, 2 kociczki z działek.
Prawdopodobnie:
- moje "3 maluszki" i "2 kociczki" to powyżej "Trzy kotki ze wsi i dwie kotki z działek" - czy tak?
Więc pytanie jak się mają "Trzy kociaki" na stronie do listy powyżej, i których w takim razie z powyższego "zbiorku" brakuje mi na stronie.
Andżeliko albo Haniu, będę wdzięczna za pomoc