468.Żółta koszula wizytowa na 128-134 cm na wyjątkową okazje
(montes)
Moderator: Moderatorzy
skwareek pisze:Kurczę z tego co widzę pierwszy post już długo nie był aktualizowany. Szkoda bo ciężko się połapać wśród wszystkich postów...
Mulesia pisze:Czy ktoś ma nagrane na dvd "Gwiezdne wojny" z dubbingiem?
Ostatnio emitowali całą sagę w telewizji, ale niestety dość późno i moje dziecko nie mogło obejrzeć.
Może ktoś nagrał?
moorland pisze:Mulesia pisze:Czy ktoś ma nagrane na dvd "Gwiezdne wojny" z dubbingiem?
Ostatnio emitowali całą sagę w telewizji, ale niestety dość późno i moje dziecko nie mogło obejrzeć.
Może ktoś nagrał?
Jakby sie nikt nie znalazł, bo ja mam nagrane np. bez dubbingu, to polecam obejrzeć na necie, mogę na pw polecić bardzo fajna strone z wieloma filmami z której ja korzystam, na pewno są tam GW po polsku.
mamaja4 pisze:moorland pisze:Mulesia pisze:Czy ktoś ma nagrane na dvd "Gwiezdne wojny" z dubbingiem?
Może ktoś nagrał?
Jakby sie nikt nie znalazł, bo ja mam nagrane np. bez dubbingu, to polecam obejrzeć na necie, mogę na pw polecić bardzo fajna strone z wieloma filmami z której ja korzystam, na pewno są tam GW po polsku.
na http://zalukaj.pl/
powinno się coś znaleźć,ja namiętnie oglądam ostatnio seriale
skwareek pisze:Dopiszę się. Poszukuje ksiazki 'Shantaram'. Autor to Gregory David Roberts.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 97 gości