Moderator: Estraven

TanundA pisze:Zgadza się - największy problem z wiekiem i dalej niewyjaśniona sprawa jakie tymczasy mogę usunąć z forów a jakie wstawić...więc chyba zrobię radykalny porządek![]()
porobiłam miniporządek na NK ufff![]()
SZKARADKA czyli Walentynka to urocza, drobna persiczka o wspaniałym charakterze. Dama perska w typie gotyckim dla wymagających miłośników wampirów i nie tylko. Ma lekko zdeformowaną mordkę co wcale nie odbiera jej uroku osobistego. Uwielbia się bawić, przytulać, bez problemu pozwala się czesać. Jest bardzo wesoła, towarzyska i ciekawska. Bardzo lubi biegać za laserem co sprawia, że wywołuje uśmiech na twarzy bo robi to w sposób przezabawny. Niestety ma wadę serca, która najprawdopodobniej jest wadą wrodzoną oraz nieprawidłowości w kości udowej. Możliwe, że jest to efekt jakiegoś starego urazu. Jednak nie przeszkadza to Szkaradce w codziennym funkcjonowaniu. Koteczka jest wysterylizowana, odrobaczona i zaszczepiona przeciwko chorobom wirusowym. Wiek niewiadomy. Szuka dobrego, odpowiedzialnego domu, który ją pokocha i zapewni właściwą opiekę.
Kontakt: 609 523 587
zdjęcia są od Tangerine1 (poszperałam w wątku na tymczasach)
opis jak ktoś bacznie oglądał filmik z akcji adopcyjnej to jest prawie identyczny tyle, że dodałam kilka zdań wertując cały wątek (znów) w poszukiwaniu dodatkowych informacji
jak coś zmienić, dodać Tangerine - daj znać
Mała1 pisze:sumamed to antybiotyk, Kendal go dostaje od dziś
Lidka pisze:Mała1 pisze:sumamed to antybiotyk, Kendal go dostaje od dziś
Wiem, tez uzywam.
Tylko jeśli już, to który lepiej kupić, ten w syropie czy w tabletkach? Co łatwiej dzilic i podawać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, koszka, Martini1989 i 93 gości