POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 06, 2011 10:54 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Jednak złapał się kotek do klatki, ale inny. Jakis czarny. To dobrze i zle. Zle, ze nie Peti - dobrze, ze klatka działa. Moje nerwy sa na granicy wytrzymalosci...... Czuje sie jak we snie i do tego w koszmarnym......
Obrazek

Sovelo

Od: Sob lip 02, 2011 16:03

Post » Sob sie 06, 2011 11:06 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Peti, do domu!!! Amelka nie ma z kim spac!!!!!
Obrazek

Sovelo

Post » Sob sie 06, 2011 14:57 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Kolejny kot w klatce - bardzo podobny do Peti, ale niestety............................... Zaczynam wątpic, ze Dzieciaki ją widziały..............................
Obrazek

Sovelo

Post » Nie sie 07, 2011 10:28 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Znajdziesz Peti, :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Pon sie 08, 2011 9:19 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

renatab pisze:Znajdziesz Peti, :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Skąd ta pewność? Mam totalnego doła po ostatnich przejsciach. Kot, ktorego nie bylo w domu przez cała wyjatkowo mrozna zime, ktorego nikt nie widzial pomimo setek ogloszen...... Moze ci ludzie, ktorzy mowili o lisach, mysliwych, sidlach w lesie - mieli rację?......
Ale dzięki za wsparcie.....
Obrazek

Sovelo

Post » Pon sie 08, 2011 10:55 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Nurmi też zaczynała wątpić,że Gutek się znajdzie i pomimo mroźnej zimy przeżył i się znalazł.

Trzymam mocno kciuki za Peti :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Wto sie 09, 2011 12:53 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Gucia też przez 7 miesięcy nikt nie widział, kompletnie nikt :( tylem ogłoszeń, tyle łez, robiliśmy wszystko...
a tu nagle ktoś go zobaczył i dzięki ogłoszeniom skojarzył i tak Gucio jest z nami!

Trzeba wierzyć! Trzeba szukać! Koty się znajdują!

Też miałam informację, że na Sadybie grasują kuny i lisy i że Gucio napewno zginął w ich wygłodniałych paszczach!! A jednak nie !!! :)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Pt sie 12, 2011 9:15 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Będę nadal próbowac. Najgorsze jest to załamanie.... nie mam sił wstać z łózka, nic mi sie nie chce, wszystko straciło kolor..... nic mnie nie cieszy. Jak mi wyskakuje na kompie zdjęcie Peti to mnie skręca.....
Delfinka na pewno nie ma dobrych wieści, więc sie nie odzywa, postanowiła mnie zignorowac.
Wszystko robi się coraz czarniejsze.....
Obrazek

Sovelo

Post » Pt sie 12, 2011 17:02 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Kochana, Delfinka napewno się odezwie i nie zakłądaj, że ma złe wieści :)

Peti gdzieś jest, tylko trzeba ją odnaleźć!

Ja jak nie było Gucia miałam wrażenie, że życie toczyło si trochę obok mnie... działy się rzeczy, brałam w nich udzial, ale w sercu miałam smutek - więc wiem, co czujesz! Najgorsze jest to, że nie wiem, jak Ci pomoc... Gdzie ona jest?
Trzymam kciuki i cały czas przesyłam w Waszym kierunku dobre myśli! Wiem też, że większość osób będzie mówiła, żeby się poddać, że już się kicia nie znajdzie, że po co się przejmować kotem itp. to strasznie dołuje... ale trzeba to ignorować i tyle. Żyć i szukać!

Mam nadzieję, że Delfinka będzie miała dobre wieści :)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Pon sie 22, 2011 22:40 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

i co? i jak? jakieś wieści?
urlopowałam tydzień, zaglądam z nadzieją...

i permanentne :ok: :ok: :ok:

nurmi

Post » Wto sie 23, 2011 6:52 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Ano nic.... A Delfince w tym miejcu publicznie dziękuję za "pomoc". Za "dotrzymanie" obietnicy danej miesiąc temu. Wielkie dzięki Delfinko. Nawet nie chciało Ci się odpisac na moją pw. Nie rozumiem takiego postepowania.
Obrazek

Sovelo

Post » Nie sie 28, 2011 9:16 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Sa pewne nowe tropy w sprawie Peti. Dosc niezwykłe. Trzymających kciuki gorąco pozdrawiam!!!!!!
Obrazek

Sovelo

Post » Pon sie 29, 2011 14:16 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

ojej :ok: :ok: :ok: :ok: z całego serca

nurmi

Post » Wto sie 30, 2011 21:52 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Sovelo no pisz co i jak, bo siedzę jak na szpilkach :D
i ręce mnie bolą od kciuków!! ;)

nurmi

Post » Śro sie 31, 2011 8:38 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Jeszcze nic. Dwa nowe tropy, jeden dziwniejszy od drugiego. Ona jest nieuchwytna. Jacys chłopcy rzekomo juz,juz mieli ja w rękach ale im uciekła i teraz sie nie pojawia tam:(( Drugi trop jest bardziej metafizyczny, dwoje radiestetów pracowało nad tym i wskazali cholernie dziwne miejsce pobytu Peti - 20 km. od domu. Czy to w ogole mozliwe??? Wiem, gdzie, ale nie wiem, u kogo jest, bo podobno u kogos..... no i jak ją odzyskam, skoro ktos ją przygarnąl??????? Mam isc z policja i chodzic po domach????????? I kto ma rację? Chłopcy, którzy ją złapali, czy radiesteci??? Jestem psychicznie wy-kon-czo-na!!!!!!
Obrazek

Sovelo

[poprzednia][następna]