Pomorski Koci DOm Tymczasowy - PKDT- vol. 9.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 19:11 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

melduję się, nie było mnie tydzień. miałam zjazd rodziny na urodzinki piratek, stałam przy garach z 5 dni..............dochodze do siebie. feta na 20 osób, jakoś przezyłam. u mnie stan kotów nadal ponad 30. ratunku :lol: heheheh no w sumie mam to na własne życzenie. wczoraj poszedł do nowego domu mały whiskas srebrny gładek.
jutro wielki dzień dla alfa.
no i chyba w tym tyg idzie bambo.

chciałam publicznie podziekowac kasi RK za pomoc przy kotach. bidula robi i przy tymczasach i przy kotach gości raz w tyg- maksymalnie mi pomaga w weekendy. jest szybka, kumata, mega obrotna a przy tym wrażliwa i świetnie sobie radzi. gdyby PKDT zawsze pozyskiwało takich fajnych nowych członków byłybysmy naprawde prężną grupą. kasia dziękuję :1luvu: :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto sie 30, 2011 20:05 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Sabina, proszę, nie przy ludziach :oops:
przecież nie robię nawet 1/4 tego co każda z Was..

Kciuki za Alfa i małego słodziaka Bambo :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek =>Cysorzowa Bruja
Najpiękniejszy kot, to kot szczęśliwy.

RKa

Od: Nie kwi 10, 2011 19:48

Post » Wto sie 30, 2011 23:27 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Szukam kogoś, kto jeździ trasą Darłowo/okolice - Władysławowo. Minimum 2 koty mają szansę na transport do nowego domu do Warszawy, a transport rusza z Władysławowa ze środy na czwartek w nocy :( Czy ktoś byłby w stanie pomóc przewieźć kociaki nawet za zwrot kosztów biletów/paliwa ? Będę wdzięczna za kontakt na priv. Oj coś częęsto ciągnie mnie a raczej koty w te Wasze strony :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto sie 30, 2011 23:41 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14037

ostatnie chwile głosowania! Głosujemy na KOTa!!!
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Śro sie 31, 2011 8:04 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Właśnie dzwonila do mnie Pani z pracy, która dała mi podrzuconą kotke do niej do ogrodu, która przebywa u maryjane. Jakiś taksówkarz ma kotke, 5 letnią, wysterylizowana, zadbana, chce ją wyrzucić na ulice, a jak Pani powiedziała, żeby chociaż do schroniska oddał, to nie on ja na ulice wywali. Dzisiaj chyba będę miala tę kotke...
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Śro sie 31, 2011 8:31 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

NA SZYBKO

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 08521.html

przyjmę kociaka min 8-10 tygodniowy Cena: 1 zł
kupię/przyjmę
Gatunek: kot
dane kontaktowe:
Daga

E-mail: darkangel.1986@o2.pl
Miasto: Gdańsk
Tel./fax: 111222333
Wita, chętnie przygarnę pod swój dach kociaka ( kocurek/ kotka) min 8-10 tygodniowego, nauczonego czystości w kuwecie ( mieszkam w bloku i bardzo mi na tym zależy ;).... niestety nie posiadam własnego auta i za dowóz maleństwa będę bardzo wdzięczna :) .... mieszkam na Morenie .... propozycję proszę kierować na maila..... nie jestem wybredna.... pokocham każdego :)
pozdrawiam , Daga

DO WERYFIKACJI OCZYWISCIE ;-)
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Śro sie 31, 2011 8:42 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Dostałam pliki od magradz dot. logo PKDT do kalendarz Vivy. Niestety jest spory proble, oto co odpisała mi graficzka, którą poprosiłam o profesjonalną pomoc:

Problem jest z obrazkiem – bo trzeba go narysować w krzywych albo mieć plik źródłowy, co do fontów też nie mam pewności czy będę akurat dysponowała identycznymi.
Nie prościej zwrócić się do twórcy, który pewnie ma to w albo w krzywych albo w psd?

Pytanie - kto jest twórcą logo????? On ma gotowe te pliki, które musza być na jutro!!!!
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Śro sie 31, 2011 8:55 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Betbet pisze:Pytanie - kto jest twórcą logo????? On ma gotowe te pliki, które musza być na jutro!!!!

Twórcą naszego logo jest Majka - forumowa yammayca, na forum często nie zagląda już chyba.
Zaraz wyślę do niej maila czy ma jeszcze ten plik.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro sie 31, 2011 9:28 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

mpacz78 pisze:
Betbet pisze:Pytanie - kto jest twórcą logo????? On ma gotowe te pliki, które musza być na jutro!!!!

Twórcą naszego logo jest Majka - forumowa yammayca, na forum często nie zagląda już chyba.
Zaraz wyślę do niej maila czy ma jeszcze ten plik.

Monika, ale logo potrzebne jest do jutra, i to jest absolutnie ostateczny termin :(
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Śro sie 31, 2011 9:32 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Magradz nie moge odebrać tel, mam szefa nad głową, bo pracujemy nad projektem
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Śro sie 31, 2011 9:33 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

magradz pisze:Monika, ale logo potrzebne jest do jutra, i to jest absolutnie ostateczny termin :(

Niestety nie mam telefonu do Majki (miałam problemy z komórką i straciłam część kontaktów), maila wysłałam ale nie mam jeszcze zadnej odpowiedzi.
Zadzwoń do Sabiny - być może ona ma telefon do Majki.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Śro sie 31, 2011 13:44 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

I kolejny mail od Pani Gowidlina:

-----
Miło mi będzie powitać Państwa u siebie jeżeli zdrowie pozwoli.
Nie wiem jednak jakiego typu współpraca z Waszego punktu widzenia
wchodziłaby w rachubę.
Prosiłabym o wypowiedź na ten temat gdyż być może taka możliwość wcale
nie istnieje (opisałam sytuację i uwarunkowania) i przyjazd Państwa
tutaj byłby niepotrzebną stratą Waszego cennego czasu.

Pozostaję w oczekiwaniu - Dorota

-----

I co? Jedziemy czy nie? Z każdym mailem coraz to gorzej wygląda.
Obrazek Felek [*] 03.08.2011 Przepraszam mój malutki

Obrazek

magradz

Od: Wto mar 27, 2007 1:07

Post » Śro sie 31, 2011 13:49 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Hej, ponieważ się nikogo nie doczekałem, uzgodniłem z Marleną że wyślę jej hasła mailem, co też przed chwilą uczyniłem.

Skrypty którymi sobie pomagałem są w katalogu domowym na koncie shellowym: do backupu i do robienia thumbnailsów dla phocagallery.

Układ kategorii jest jaki jest -- częściowo go odziedziczyłem po poprzednim murzynie, proponuję przejrzeć -- nie wszystko jest normalnie dostępne, np. do kotów które miały pecha można się dostać tylko przez linka (albo szukajkę) http://pkdt.pl/component/content/catego ... wym-mostem to samo tyczy się części ogłoszeń archiwalnych, etc. Jest jak jest bo nikt nie prosił żeby takie rzeczy były na widoku.

pzdr.

ssb

Od: Czw cze 24, 2010 13:45

Post » Śro sie 31, 2011 17:47 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

Przywiozła mi Pania Barbara kota właśnie. Wielki, zważe go w domu, ale jest wielki!! Bury jak Jozefina. Urodziło się dziecko i pakuje paluszki do buzi a na paluszkach ma sierść, więc kot precz z domu. Kazałam im dac też karme kuwete, żwirek, wszystko...
Obrazek

lalka999

Od: Pon paź 25, 2010 1:02

Post » Śro sie 31, 2011 18:20 Re: PKDT vol.9.- 20 ZŁ miesiecznie wpłaty na KOCIARNIE strona10

lalka999 pisze:Przywiozła mi Pania Barbara kota właśnie. Wielki, zważe go w domu, ale jest wielki!! Bury jak Jozefina. Urodziło się dziecko i pakuje paluszki do buzi a na paluszkach ma sierść, więc kot precz z domu. Kazałam im dac też karme kuwete, żwirek, wszystko...

niestety dość częste...
moi młodzi, cywilizowani, wykształceni i podobno lubiący zwierzęta znajomi oddali 2 koty "bo ciąża".
Oczywiście testów na toksoplazmozę nie robili, na wszelki wypadek oddali.

maryjane82

Od: Nie paź 03, 2010 16:09

[poprzednia][następna]