ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 30, 2011 21:54 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Fajno, że mi Rycha podrzuciłaś do wątku :D !
Nie będę musiała szukać :1luvu: .
Śliczny facecik z niego rośnie :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Wto sie 30, 2011 22:01 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Fajno, że mi Rycha podrzuciłaś do wątku :D !

No nie? :mrgreen: Pewnie, że fajny, choć wciąż nie wiem, jaki będzie jak urośnie ... Na razie jest długi- zaczynając od 30 centymetrowego ogona :mrgreen: (a ma 5 miesięcy...) Plusiowatym pulpetem chyba nie będzie... :wink:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto sie 30, 2011 22:03 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

juana pisze:

No nie? :mrgreen: Pewnie, że fajny, choć wciąż nie wiem, jaki będzie jak urośnie ... Na razie jest długi- zaczynając od 30 centymetrowego ogona :mrgreen: (a ma 5 miesięcy...) Plusiowatym pulpetem chyba nie będzie... :wink:

Ale wierz mi, Asiu, lepiej, że będzie szczupły i zwinny, niż taki jak.....inne koty, na przykład :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Wto sie 30, 2011 22:05 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

mmmm, podłoga pod kolor kota , no świat nie widział :wink: . Bardzo ładny ten kot , taki...elegancki.
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto sie 30, 2011 22:12 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
juana pisze:

Ale wierz mi, Asiu, lepiej, że będzie szczupły i zwinny, niż taki jak.....inne koty, na przykład :ryk: :ryk: :ryk: .

Inne :?: :?: :wink:

juana

Post » Wto sie 30, 2011 22:15 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

No inne....na przykład mój Pusiek :ryk: .

vip

Post » Wto sie 30, 2011 22:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Drogie cioteczki i stryjku - bo mam nadzieję, że jesteś :D - idę sobie.
Jutro tak wcześnie pobudka :( :!:
Będę pewnie koło 18, więc proszę się nie martwić.
Zresztą jakby co, to moja córka by wam napisała przecież...
Dobrej nocy, moi kochani i do jutra :1luvu: :!:

vip

Post » Wto sie 30, 2011 22:39 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

miłych snów, jednym cięgiem bez przerw :wink:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Wto sie 30, 2011 22:41 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Drogie cioteczki i stryjku - bo mam nadzieję, że jesteś :D - idę sobie.
Jutro tak wcześnie pobudka :( :!:
Będę pewnie koło 18, więc proszę się nie martwić.
Zresztą jakby co, to moja córka by wam napisała przecież...
Dobrej nocy, moi kochani i do jutra :1luvu: :!:

Trzymaj się ! I melduj się jutro na wątku co 3 godziny, żeby kamari znowu zawału serca nie dostawała :wink:
O serce kamari też trzeba dbać :ok:
Krzysiekbolo

Post » Wto sie 30, 2011 22:43 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:miłych snów, jednym cięgiem bez przerw :wink:

Oj tak, tak, Zosiu :mrgreen: .
Tobie tyż :mrgreen: !

Krzysiu, tak często to nie dam rady...ale obiecuję, że prywatnie co 3 godziny pójdzie sms do kamari :mrgreen: .
Że o jej serducho trza dbać, to wiem :D .
Zadbam należycie :D .

vip

Post » Wto sie 30, 2011 22:46 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:No inne...na przykład mój Pusiek :ryk: .

:ryk: :ryk: :ryk: Pusiek jest właśnie taką maskotą, do której da się przytulić. Do mojego chudzielca na razie za bardzo się nie da :mrgreen:

juana

Post » Śro sie 31, 2011 0:08 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Małgosiu, serducha absolutnie nie lekceważ, badania zrób, ale to co napisałas wcześniej, o niby wybuchach , dla mnie jest bardzo bliskie.
Ja klimakterium mam dawno za sobą, więc jak zaczęły sie podobne objawy i którejś nocy nad ranem obudziłam sie zlana potem, z sercem które chciało niemal wyskoczyć, z bólem w klatce, to biegusiem na SOR do szpitala , w którym kiedys pracowałam. I co ? i nico :oops: Pani doktor spytała, czy zwolnienie do pracy potrzebuję :oops: .
Po jakims czasie to samo, poleciałam do rodzinnego, zrobiłam wszystkie badania, delikatnie zasugerował psychologa.
I tak jeszcze parę razy latałam na dorazną :oops: , zawsze kończyło sie to podaniem relanium.
Absolutnie nie sugeruję, ze to samo jest u Ciebie, ale nie zakładaj, proszę od razu najgorszego scenariusza - mam nadzieje , ze u Ciebie , podobnie jak u mnie są to napady paniki, takiej niczym bezpośrednim nie spowodowane, a jako wynik długotrwałego stresu

Z innej beczki - masz śliczny nowy banerek , a gdzie link 8O

Krzysiu, prosba do Ciebe, bo jestes takim dobrym duszkiem wątku Małgosi i kamari - pilnuj, czy ich banerki mam wporzo i dawaj cynk, jak cos nie tak :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sie 31, 2011 8:07 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Wygląda mi na to,że jak z Częstochowy to sami mili ludzie.
Latem miałam gości z Częstochowy.
Wyjątkowo sympatyczni :ok: :D

A tu jaki sympatyczny wątek ... :ok: :1luvu:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro sie 31, 2011 9:59 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Gosia, idź zamów wizytę u kardiologa :ok:

vip0 pisze: Krzysiu, tak często to nie dam rady...ale obiecuję, że prywatnie co 3 godziny pójdzie sms do kamari :mrgreen: .

Uprzejmie donoszę, że nie dostałam ANI JEDNEGO sms'a :roll: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro sie 31, 2011 10:24 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Maryś, no ja właśnie się loguję, żeby cię uspokoić, i swoje sumienie....nic na karcie ni mam :( .
To się będę logować co jakiś czas, żebyś się nie martwiła :D .

vip

[poprzednia][następna]