Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:hmm...więc teoretycznie możnaby też próbować z takimi wyciskaczami kremów na torty....
Alienor pisze:Aaa, to mam chyba 2 - jak tak, to zostawię jeden na KCh.
terenia1 pisze:Tak się tylko przypomnę o dyżurkach![]()
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 29.08.-04.09.2011 r.
29.08. pon. rano Wiesia, Gosia, Jadzia wie. Teresa
30.08. wt. rano Beatka wie. MaraS.
31.08. śr. rano MartynaP. wie Jadzia
01.09. czw.rano Alienor wie. Teresa
02.09. piat rano Alienor wie. brak
03.09. sob. rano MartynaP. wie. brak
04.09. niedz. rano Dorota wie. brak
MartynaP pisze:koty nakarmione,kuwety wyczyszczone.
Oczy zakropione i uszy małemu buraskowi z gornego boksu wyczyscilam
okna otworzylam
Mara S pisze:Nie wiem czy to kogoś interesuje ale z Zytą jest kiepsko - ma zmieniony antybiotyk na enrobioflox a także dostaje inmodulen, trzeba smarowac jej oczy 2x neomecyną oraz powinno się jej przemywać pyszczek wewnątrz rozworem wody utlenionej zmieszanej z solą fiz. w stosunku 1:1 bo ma w pyszczku sporo dużych nadżerekPoza tym jej brzuch się wetce nie podoba. Na szczęście Jadzia się nią opiekuje jak tylko potrafi i nosek przemywa i karmi strzykawką a Wiesiu będzie podawał zastrzyki...
gosiakot pisze:Mara S pisze:Nie wiem czy to kogoś interesuje ale z Zytą jest kiepsko - ma zmieniony antybiotyk na enrobioflox a także dostaje inmodulen, trzeba smarowac jej oczy 2x neomecyną oraz powinno się jej przemywać pyszczek wewnątrz rozworem wody utlenionej zmieszanej z solą fiz. w stosunku 1:1 bo ma w pyszczku sporo dużych nadżerekPoza tym jej brzuch się wetce nie podoba. Na szczęście Jadzia się nią opiekuje jak tylko potrafi i nosek przemywa i karmi strzykawką a Wiesiu będzie podawał zastrzyki...
No interesuje nas Zyta,chyba wszyscy wiedzą że jest poważnie chora i słabo reaguje na leki. Myślę że to potrwa zanim zostanie wyprowadzona z choroby. A co można zrobić z tym brzuchem który się lekarzom nie podoba-może potrzebne jest USG ? czy lekarze coś sugerowali ?
Filomen pisze:Bardzo proszę o ogłoszenia dla Biedronka, Marta robiłaś mu może zdjecia - moze sie zlituje jakiś domek z kotem białaczkowym?
Piotrek umówił na piatek sterylke Smoły. Proszę pamiętajcie zeby ją wsadzić wieczorem w czwartek do klaty. Zawieziemy ją ale Terenia musi ją odebrać, jak nie da rady to odbierzemy w sobotę
Mara S pisze:MartynaP pisze:koty nakarmione,kuwety wyczyszczone.
Oczy zakropione i uszy małemu buraskowi z gornego boksu wyczyscilam
okna otworzylam
a inne leki np. Pro-kolin Klimkowi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 91 gości