cz. II Kocia Przystań - zbieramy fundusze :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 30, 2011 12:47 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

ale za to jakie fanty cudne :1luvu: juz sobie zarezerwowalam jedna kocia figurke :) :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 30, 2011 13:51 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

kingusiak pisze:ZAPRASZAM NA BAZARKI !!!!

trochę pamiątek i biżuteri z Egiptu
viewtopic.php?f=20&t=132436

oraz m. in. stojak na wino, album foto, i ozdoby na meble (świecznik, lampka, wazoniki) itd.
viewtopic.php?f=20&t=132437

mój pierwszy debiutancki wystawiony bazarek :D zapraszam!!

Super gratuluję debiutu :ok:
A jezeli chodzi o Rysię to jest na DT u Karolinki:)

Jeszcze przypomnę .Jutro rano wolny dyżur.Ja nie dam rady bo muszę koty na sterylke zawieźć.Będę na kociarnia ale późno.Przywożę na kwarantannę na tą rudą kotkę
viewtopic.php?f=1&t=128833&start=585
wstępnie miała być trikolorka,ale ta starsza dama od soboty nic nie je.Mam osobę chętną która pokryje koszt szczepienie i testów i jest Dt.Chodzi tylko o kwarantannę poszczepienną i obserwację.Wiem może to być wyzwanie dla osób dyżurujących ponieważ będziemy musiały ją karmić na siłę .Zobaczymy najwyzej będę codziennie jeździła do niej :?

pon: Baśka Marta
wt: kinga Karolina
Śr: ....... Karolina
Czw: ........... hidi
Pt: .......... .......
Sob: Martyna .........
Ndz: hidi .........

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sie 30, 2011 14:53 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

mar_tika pisze:
kingusiak pisze:ZAPRASZAM NA BAZARKI !!!!

trochę pamiątek i biżuteri z Egiptu
viewtopic.php?f=20&t=132436

oraz m. in. stojak na wino, album foto, i ozdoby na meble (świecznik, lampka, wazoniki) itd.
viewtopic.php?f=20&t=132437

mój pierwszy debiutancki wystawiony bazarek :D zapraszam!!

Super gratuluję debiutu :ok:
A jezeli chodzi o Rysię to jest na DT u Karolinki:)

Jeszcze przypomnę .Jutro rano wolny dyżur.Ja nie dam rady bo muszę koty na sterylke zawieźć.Będę na kociarnia ale późno.Przywożę na kwarantannę na tą rudą kotkę
viewtopic.php?f=1&t=128833&start=585
wstępnie miała być trikolorka,ale ta starsza dama od soboty nic nie je.Mam osobę chętną która pokryje koszt szczepienie i testów i jest Dt.Chodzi tylko o kwarantannę poszczepienną i obserwację.Wiem może to być wyzwanie dla osób dyżurujących ponieważ będziemy musiały ją karmić na siłę .Zobaczymy najwyzej będę codziennie jeździła do niej :?

pon: Baśka Marta
wt: kinga Karolina
Śr: ....... Karolina
Czw: ........... hidi
Pt: .......... .......
Sob: Martyna .........
Ndz: hidi .........

czy ten niejadek daje sie dotknac? bo mam propozycje pani doktor jak kocur rodzicow nie chcial jesc to kazala kupic sloiczek gerbera i mazac mu pisk kot musi sie oblizac bo to czyscioch i tak nakarmilam kota az nabral sil i poszedl do miski....

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto sie 30, 2011 14:54 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

a mam jeszcze pytanie dlaczego nie ma nas na fejsie :?:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Wto sie 30, 2011 19:19 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Rysia nie adoptowana...nie wiem co z nią...w sensie nie wiem czy dam rade ją oswoić. Nie da się pogłaskać, ale przychodzi na żarcie za mną, łazi za mną...Nie wiem płochliwa jest strasznie. Staram się, ale pogłaskać ją mogę tylko przypadkiem...Tom miał srake, ale była w piasku cała także nic nie widziałam....
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto sie 30, 2011 20:32 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Marta my z gerberkowej terapii też krzystamy :wink:
Ja nie mam kompletnie pojęcia o portalach społecznościowych :oops:
I przyznam się bez bicia .Niestety dziś przywlokłam na kociarnę kota.W sumie to dorosłego ,pogryzionego kocura.Takiego miśka ,spokojnego statecznego i ala dupę.Takie lelum polelum.Z kotem możesz zrobić wszystko.Kot kastrowany typowo domowy.Jutro rozwieszę ogłoszenia ,mam nadzieję że znajdzie się właściciel.
Darek był zanieśc dzieciom Aszki jedzenie jakiś ciul zabił im okienko.Jutro jeszcze muszę zlokalizować gdzie się przeniosły:(Boże co za ludzie na tym świecie żyją!Niech ich szlag trafi!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sie 30, 2011 21:21 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

no ja niestety też przyniosłam kota :oops: dzieci z osiedla sie nad nim znecaly- rzucaly nim, wbijaly w niego badyle :cry: kolezanka go przyniosla do domu. byl u weta- kot okolo 4 miesieczny, chudy, zakatarzony, z tylka leci mu strasznie :( generalnie bardzo ozywil sie na kociarni, nie wyglada na kota umierajacego, choc wet dal mu 50/50 szans na przezycie. szaleje troche po boksie. apetyt ma- lepiej mu wchodzi suche choc powinien raczej mokre jesc i energie tez. tylko zabiedzony strasznie. na zewnatrz w przedsionku jest dla niego saszetka- gastro intestinal a na scainie powiesilam royala sensible.
Dostal kilka zastrzykow. na razie musi byc odizolowany calkowicie- prosze go na razie nie dotykac. Basia sprawdz jutro jak on sie czuje- jest odwodniony, moze kroplowka? o ile przezyje noc... miauczy bardzo, zwlaszcza, jak slyszy inne koty..

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Wto sie 30, 2011 21:31 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

na kociarnie przynioslam tez paste witaminowa dla kociat- mozna dodawac do mokrego

hidi

Post » Wto sie 30, 2011 21:44 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Dziś wpłynęło 200 zł od Anetki :1luvu: :1luvu: Bardzo, bardzo dziękujemy za okazaną Nam pomoc :1luvu:
MIKUŚ

Post » Wto sie 30, 2011 21:48 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

No tylko moje Drogie obie Marty (hidi i Mar_tika) - Waszym obowiązkiem jest ochrzcić koty :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto sie 30, 2011 21:52 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Ja obiecuję że zrobię co w mojej mocy by koty chronić i dbać o nie :mrgreen:

Jutro Łatka musi iść na zastrzyk - mam już dość jej jękó po nocach. Kotka wysterylizowana :twisted: Wykarmiła Mimi co prawda, ale ja już wariuję razem z nią :roll:

Mały Józek ode mnie ze sklepu dostaje leki. Jest słabiutki. :?

No i małą/-ym hidi trzeba się zająć.

Funusze ledwo zgromadzone znowu sie rozsypią. Więc zbieramy ludki, zbieramy :oops:
MIKUŚ

Post » Wto sie 30, 2011 21:53 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Przypomnijcie mi jakiś nr konta... ewentualnie do hidi wyślę?
Hidi, do Ciebie parę groszy poszło...
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Wto sie 30, 2011 22:14 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Axa76 pisze:Przypomnijcie mi jakiś nr konta... ewentualnie do hidi wyślę?
Hidi, do Ciebie parę groszy poszło...

:1luvu:

przeslalam do Baski. i grosik od siebie i kasa za kocia swieczke z bazarku.

Mart_ika Twoja swieczka od piatku jest na kociarni- na polce

hidi

Post » Śro sie 31, 2011 6:35 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Dziękuję dziewczyny :1luvu:
MIKUŚ

Post » Śro sie 31, 2011 8:00 Re: Kocia Przystań - jest źle dług rośnie - zbieramy fundusze :(

Hej dziewczyny, niestety po wczorajszym dyżurze nie czuje się za dobrze...Moja alergia się odezwała i męczyła mnie całą noc i teraz... jeśli nadal tak będzie to nie wiem czy pójde na dyżur dzisiaj... :( w razie czego jest ktoś żeby mnie zastąpić? Bo boję się,że mi się pogorszy jeszcze bardziej....

Ryśka znowu puściła pawia....nie wiem czy to wina żarcia, czy jej coś jest...moja nie wymiotuje więc nie wiem co się dzieje...
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

[poprzednia][następna]