U Poziomeczki tak cichutko Kto pokocha śliczną kicię i podaruje jej dom
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
Niestety rezydentka Mamrocikowej nie lubi Poziomeczki, która spędza przez to całe dni pod łóżkiem....Poziomeczka naprawdę potrzebuje swojego miejsca na ziemi...kto pokocha Poziomeczkę?
Kamieniu szlachetny... ja juz nie mogę... masa krytyczna osiągnięta... 11 kotów plus pies... Kropcia cukrzycowa coraz bardzej mnie martwi, Poziomka biedna musi sobie radzić w tej dżungli... ech.... dom potrzebny... DOM
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
hej Marea... Długowłosek to Zulu, jest specyficznym nerkowcem, maostatniopogorszenie odpukać je jednak odrobinę suchego renala prócz zupek które są mega upierdliwe bo trzeba przecierać a ja naprawde nie ma czasu na nic... teraz trudy z dosiem starym ale tez odpukać zjadł troche sam, w jego przypadku absolutnie wykluiczam karmienie na siłe, będzie zyl dopóki sam coś zje i będzie miał siły wstaći przejść 1m do kuwety i nazad na podusie. Z kropcią cukrzycową jest kiepsko...viewtopic.php?f=1&t=131572&start=120
Domku hoop, hop gdzie jesteś Śliczna Poziomka na ciebie czeka
Poziomce mus zbadać krew, kończymy wlasnie kuracje żelazkową... no trzeba zobaczyc morfologie i żelazko, plan pobierania na sobotę... do tego mamy jazdę bo Poziomeczka mimo sterylizacji dostała rui, regularna klasyczna jatka... dupa wypięta, ogon odwiedziony, gruchanie i miaukolenie, ocieractwo i upierdliwość... pierdolnik jak nic....