Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chodzi wyłącznie o zabawę. Tak zwany 'fun'. Zalinkowane zdjęcia obejrzyj i napisz ile zarejestrowałaś 'cat's from behind'.
zabers pisze:Glucurek szczwany stwór jest, ale...
pogwizd pisze:zabers pisze:Glucurek szczwany stwór jest, ale...
A tutaj, proszę szanownej wycieczki widzimy wycieńczone i zagłodzone Kocię wylegujące się na trawie.
Że Mrrriiiiiiiiiii?
Przechodzimy dalej, szybciutko proszę.
A tutaj, proszę szanownej wycieczki widzimy wycieńczone i zagłodzone Kocię wylegujące się na trawie.
MMrrrXXXXXXXXXXXXXXiiii!*
*XXami pozwoliłem sobie zastąpić niecenzuralne części wypowiedzi Koty.
Oficjalnie oświadczam, że szlag mnie trafia i dostaję zmarszczków na powiekach ilekroć zmuszony jestem przebijać się przez teksty pisane małą czcionką. Należy pisać czytelnie albo nie pisać wogóle. Być może ta myśl stanie się częścią mojej stopki. Dojrzewam z wolna do posiadania stopki. Dla ubawu wszystkich zainteresowanych pozwalam sobie dorzucić mało kontrastowy kolor.
anulka111 pisze:pogwizd pisze:Oficjalnie oświadczam, że szlag mnie trafia i dostaję zmarszczków na powiekach ilekroć zmuszony jestem przebijać się przez teksty pisane małą czcionką. Należy pisać czytelnie albo nie pisać wogóle. Być może ta myśl stanie się częścią mojej stopki. Dojrzewam z wolna do posiadania stopki. Dla ubawu wszystkich zainteresowanych pozwalam sobie dorzucić mało kontrastowy kolor.
Jak zacytujesz ,to widzisz litery czarnego koloru i normalnej wielkosci
pogwizd pisze:A tutaj, proszę szanownej wycieczki widzimy wycieńczone i zagłodzone Kocię wylegujące się na trawie.
[...]
Przechodzimy dalej, szybciutko proszę.
[...]
Oficjalnie oświadczam, że szlag mnie trafia i dostaję zmarszczków na powiekach ilekroć zmuszony jestem przebijać się przez teksty pisane małą czcionką. Należy pisać czytelnie albo nie pisać wogóle. Być może ta myśl stanie się częścią mojej stopki. Dojrzewam z wolna do posiadania stopki. Dla ubawu wszystkich zainteresowanych pozwalam sobie dorzucić mało kontrastowy kolor.
pogwizd pisze:Pewnie, albo mogę sobie skopiować i wkleić do notatnika - co na ogół robię jeśli zależy mi na przyswojeniu treści.
Tym niemniej pozostaje pytanie PO CO pisać nieczytelną czcionką?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Lifter, zuzia115 i 370 gości